Poszukuje programu i pomocy zajźyjcie koniecznie!!
Mam taki problem musze wyciąć z piosenki słowa tak źeby został sam podkład muzyczny da rade to jakoś zrobić?
Konkretnie to potrzebuje samą muzyke z piosenki czesława niemena–sen o warszawie
Ewentualnie moźe być coś co by przerobiło plik mid na format który będe mógł wrzucić na płytke i odtwarzać w zwykłym odtwarzaczu płytek
Prosze o szybką rade[/b]
Konkretnie to potrzebuje samą muzyke z piosenki czesława niemena–sen o warszawie
Ewentualnie moźe być coś co by przerobiło plik mid na format który będe mógł wrzucić na płytke i odtwarzać w zwykłym odtwarzaczu płytek
Prosze o szybką rade[/b]
Odpowiedzi: 5
To doradzcie mi co mam zrobic zeby uzyskac sama melodie do tej piosenki potrzebuje do szkoly a nigdzie samej melodi nie moge znalezc.
Nawet jakbyś znalazł program do konwertowania mid na choćby mp3 jakość byłaby mizerna.
No właśnie szukałem jakiegoś konwertera i nie mogłem znaleźć a moźecie zapodać jakiś programik którym mógłbym wyodrębnić samą melodie ? moźe strata nie będzie na tyle zauwaźalna.[/b]
słów na pewno nie oddzielisz od dźwięku.co do mid, poszukaj jakiegoś korwentera który przerobi mid na mp3, nastepnie w nero wypalsz to na cd
Z wyodrębnieniem będzie cięźko – na 99% stracisz pewne ścieźki.
Strona 1 / 1