POSZUKUJE PROGRAMU DO ZAMYKANIA OKIEN NIECHCIANYCH REKLAM

cos takiego jest wcielone w przegladarke Opera ale ja mialem ją zainstalowana (werja 7.11j.pl) i po paru dniach posypala sie Java stwierdzilem ze to shit z paroma dobrymi funkcjami a najlepsza to zamykacz niechcianych okien reklamowych nawet sie niepokazywaly program zamykal jew tle bez mojej wiedzy gdy ta sama strone otworzylem w IE to zamiast 1 otworzylo sie 10 niedotyczy t otylko stron z sexsem niestety ale jest dos czesto spotykane na innych stronach moze ktos zna program ktory dziala podobnie ?????
prosze o linka to sobie sciagne
dzieki za info :)

Odpowiedzi: 7

Na zawsze kumpel:
Rysiek80:

ja do zmayknaia okien i reklam uzywam ZONE ALARM – zakładka PRIVACY – AD BLOCKING.

Popieram,szczególnie wersja ZoneAlarm v.4 PRO

:D
tire
Dodano
25.08.2003 21:06:13
12Ghosts Popup–Killler tez jest spoko, ma sporo opcji. Polecam.
mars28
Dodano
25.08.2003 10:36:10
Rysiek80:
cos takiego jest wcielone w przegladarke Opera ale ja mialem ją zainstalowana (werja 7.11j.pl) i po paru dniach posypala sie Java stwierdzilem ze to shit z paroma dobrymi funkcjami a najlepsza to zamykacz niechcianych okien reklamowych nawet sie niepokazywaly program zamykal jew tle bez mojej wiedzy gdy ta sama strone otworzylem w IE to zamiast 1 otworzylo sie 10 niedotyczy t otylko stron z sexsem niestety ale jest dos czesto spotykane na innych stronach moze ktos zna program ktory dziala podobnie ?????
prosze o linka to sobie sciagne

ja do zmayknaia okien i reklam uzywam ZONE ALARM – zakładka PRIVACY – AD BLOCKING.
Na zawsze kumpel
Dodano
24.08.2003 23:36:42
niespodziewalem sie ze ktos uzywa takich programow najczesciej uzywa sie przegladarke opera ktora ma ta funkcje wbudowana ale mi sie opera sypie wiec szukalem programu a pozatym nieiwedzialem ja wpisac jakiej nazwy uzyc wogole z moim winem coraz gorzej chyba czas na formacik :)i zainstalowanie na nowo na starcie ma jakies bledy w systemie juz nawet podglad zdarzen sie posypal : )ech czuje ze nastepny dzionek uplynie po znakiem instalowania na nowo wina i wszystkiego z nim powiazanego :) dziwnym zbiegem okolicznosc zaden win mi niedzial dluzej niz 3 miechy moze to wina slabego sprzetu a moze cos innego moje 6 gb hdd w tym 3 na system to troszke malo przynajmniej ramu mam prawie 400 to jakos da sie pracowac na takim sprzecie celeon 466 prosi o zezlomowanie hahah ale trudno ma sie co sie ma i trzeba sie pomeczyc
Rysiek80
Dodano
23.08.2003 03:08:59
gdybys tylko uzyl opcji takiej magicznej opcji :

to moze bys cos wiecej sie dowiedzial ...

http://www.centrumxp.xenium.pl/forum/viewtopic.php?t=1292&highlight=pop+up

http://www.centrumxp.xenium.pl/forum/viewtopic.php?t=5627&highlight=popup
The_judge
Dodano
22.08.2003 09:44:05
naco jszcze czekasz slij :) !!!
pod Rysiek80@poczta.fm
dzieki wielkie :)
Rysiek80
Dodano
22.08.2003 08:15:21
Witam, hmm... nie zgadzam sie, ze Opera to szit, zgadzam sie, ze nie da sie miec tylko Opery za przegladarke, ale nie o tym mialo byc...

Osobiscie proponuje "PopUpCop". Posiada on wiele poziomow blokad i moim zdaniem jest dosc prostry w obsludze. Jego waga to jakies 500 kB wiec moge podeslac Ci go mailem.

Pozdrawiam,
woyteg
Dodano
22.08.2003 06:55:33
Rysiek80
Dodano:
22.08.2003 05:21:12
Komentarzy:
7
Strona 1 / 1