Poszukuje programu do naprawy dysków.
Cześć do naprawy dysków mam Hddregenerator oraz WDCLEAR. Ten drugi jest mi potrzebny (usuwa wszystko z dysku pozostawia og czystym bez partycji jak ze sklepu) – ale przciez napisalem ze go mam, bo mi jest potrzebne takie cos do dysku SATA.
Odpowiedzi: 5
ministerPL:zauwaz iz gdy pomieszają się sektory na dysku i skandisk nie widzi badsektorów a nadal nie mozna zainsatalowac windows'a XP – to mozna uznac dysk za uszkodzony.
Jak to , nie widzi? skąd wiadomo źe nie widzi? – jeśli nie widzi.
Zresztą wątpię źeby wyslwietlił komunikat, źe czegoś nie widzi.
O ile mozna tak powiedzieć o antywiruasch – źe czegoś nie widzą– , nie widzą rootkitów i innego paskudztwa to napisanie tak o skandisku wydaje się być nieuprawnione.
Co do tego ,źe nie moźna zainstalowac XP. Dysk moźe nie mieć badsectorów , być czysty, ale jeśli są uszkodzenia tablicy partycji lub inne błędy z partycją związane , to nie pomogą formaty 3x na krzyź przeprowadzane , ani naprawa badsectorów za pomocą jakichś programów.
hdd regenerator naprawia bad sktory na dyskach sata więc o co chodzi ?
widze ze chyba nikt nie zna...
zauwaz iz gdy pomieszają się sektory na dysku i skandisk nie widzi badsektorów a nadal nie mozna zainsatalowac windows'a XP – to mozna uznac dysk za uszkodzony. Gdy przejade programem WDclear On wszystko upoządkowywuje i zaczyna dzialac – mozna powiedziecze naprawil Dysk. Peace.
Do naprawy dysków to pewnie młotek jest narźedziem akrutnie przydatnym. Zwróć uwagę na to, iź pojęcie naprawa – w odniesieniu do tego akurat podzespołu kojarzy się z regeneracją fizyczną, a tego dokonać mozna raczej w warunkach laboratoryjnych niz domowych.
A tak na stronę producenta wejść i sprzwdzić jakie narzędziówki udostepnił i co nimi zrobić mozna?
A tak na stronę producenta wejść i sprzwdzić jakie narzędziówki udostepnił i co nimi zrobić mozna?
Strona 1 / 1