Poszukuje programu a raczej nazwy
Witam chodzi mi o nazwe program–ów do przesyłania przez internet tapet gier na telefon oczywiscie siec telefoni komurkowej PL /ERA/itd
Odpowiedzi: 5
programu takiego nie znam ale sposob znam inny, musisz miec serwer WAP (jezeli twoja komora ma wapa to looz), wtedy wrzucasz przez PC na serwer wapa tapetki itp i potem przez koma sie laczysz do tego wapa, osobiscie nie znam zadnych darmowych serwerow wap (o ile cos takiego istnieje), wiem ze kumpel mojego kumpla tak robil
Tak chce przesłać na muj telfon kom np tapete , gre przez internet korzystam z sieci ERA. Jak podacie nazwe takiego programu to go ściągne lub kupie ale narazie nie znam nazwy takiego programu i o to tu chodzi !!!!. Wiem źe jest taki program ale nie zapomniałem nazwe
mettal:Seeker:misiu38:w temacie:Poszukuje programu a raczej nazwy
Moźe być OE? :roll:
Jemu raczej chodzi o program ktory przesle mu grafiki itp, wprost na numer telefonu...
Nie wiem o co Jemu chodzi , piszę w myśl zasady : jakie pytanie taka i odpowiedź, a ta nasunęła mi się jakoś tak...
Seeker:misiu38:w temacie:Poszukuje programu a raczej nazwy
Jemu raczej chodzi o program ktory przesle mu grafiki itp, wprost na numer telefonu...
misiu38:w temacie:Poszukuje programu a raczej nazwy
Strona 1 / 1