Poszukuję programu.
Mam system Windows XP i trzy konta uźytkowników.Jestem oczywiście adminem.Poszukuje programu który kontrolował by dwa pozostałe konta: chodzi mi dokładniej o to aby uruchamiał sie wraz z zalogowaniem się danego uźytkownika i rejstrował kiedy dany uźytkownik zalogował się kiedy się wylogował i jakie programy uruchamiał podczas pracy na komputerze.Często wyjeźdzam i chcialbym poprostu aby ten program logował mi kiedy i co dany uźytkownik robił na komputerze i jakich aplikacji uźywał.Zna moźe ktoś takie cudo ???
Odpowiedzi: 9
loju dzieki bardzo wlasnie takiego progsa szukalem
Super jeszce raz dzieki chłoapaki :)
Tam jest napewno wersja angielska :) ! Polecam program – ma duze mozliwosci – ja nie mam z nim zadnych problemow !
Tu jest (chyba) wersja angielska – http://www.freewareweb.com/cgi–bin/archive.cgi?ID=1098
loju – gdzie znajde wersje englisch ??? Z góry dzięki too All ! :D
Po zapoznaniu sie z problemem uwazam, ze problem wynikl z nieumiejetnej obslugi programu przez uzytkownika, a takze nieznajomosci jezyka niemieckiego. Poza tym istnieje angielskojezyczna wersja tegoz programu.
Zanim zainstalujesz program który poleca loju przeczytaj ten topic. Jest tam opisany problem jednego z uźytkowników spowodowany przez ten właśnie progros.
Pomocny moze okazac sie freeware'owy programik Parents Friend. Nie wiem, co prawda, czy posiada wszystkie porzadane przez Ciebie funkcje, ale moze byc przydatny.
Strona 1 / 1