Poszukuje łatki do enter the matrix
Witam!
Poszukuje patha do Enter the matrix, z gry.wp.pl nie mogę ściągnąć :(
Jeśli ktoś zna jakiś adres prosze o podanie.
Na oficjalnej stronie nic nie ma :(
Poszukuje patha do Enter the matrix, z gry.wp.pl nie mogę ściągnąć :(
Jeśli ktoś zna jakiś adres prosze o podanie.
Na oficjalnej stronie nic nie ma :(
Odpowiedzi: 13
gen:do tego problemu nie sa potrzebne 2 pliki a jeden z crk, a sciagniesz go z... odpowiednich zrodel :P
ja tak sobie poradzilem bo crackfix do obrazu nie pomogl :(
hehe z odpowiednich zrodel :D hehe
ja sciagnalem za posrednictem jednej osoby, ktora dala mi linki cracka i wszystko chulalo ok :wink:
do tego problemu nie sa potrzebne 2 pliki a jeden z crk, a sciagniesz go z... odpowiednich zrodel :P
jezeli chodzi o poziom the truck, to jest na to specjalny fix, ja go urzylem i mi gra normalnie hulala przeszedlem i nie bylo pozniej juz wiecej zadnych problemow, linku nie moge podac na forum, bo jest nie zgodny z regulaminem, ale jak ktos jest zainteresowany –PW, albo mail
chyba nikomu do skrzynki nie wejdzie :(
Ja poradziłem sobie z tym problemem. :D Potrzebne są do tego 2 pliki(~10MB), jak ktoś chce je dostać to proszę podać maila :)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
mam taki sam problem :!: :!: :!:
moze po prostu ktos da (udostepni) save po planszy the truck. Chyba ze znacie inne (lepsze) sposoby.
moze po prostu ktos da (udostepni) save po planszy the truck. Chyba ze znacie inne (lepsze) sposoby.
to bardzo fajnie, swietnie, bardzo ci zazdrosze, ale ja nie moge ruszyc z miejsca, bo mi sie gra cos wali ! i nawet jak bym chcial ja przejsc, to nie mam jak !
masz moze jakis pomysl ?
(w regulaminie forum jest zamieszczony punkt, o tym aby nie pisac z caps lockiem :) tak gwoli scislosci)
masz moze jakis pomysl ?
(w regulaminie forum jest zamieszczony punkt, o tym aby nie pisac z caps lockiem :) tak gwoli scislosci)
TA GRA JEST STRASZNIE PROSTA PRZESZEDŁEM JA W 4h Babka i 5 h gosciem
zainstalowalem to co daleswinsale dalej nie dziala, nic nie pomaga, qrcze ladue misie poziome i kick na pulpit bez zadnego nawet komnikatu o errorze :x macie jkais pomysl ?
A tu: http://www.atarisupport.com/faq/enterthematrixdownloads_pc.asp szukaliscie :?:
SameZ:ale gdzie tego szukać?
W internecie :mrgreen: , wiedz tylko tyle, źe na TYM forum nie dostaniesz linka do cracka,
Oooo... to samo mi się dzieje :( Ktoś wie jak to naprawić?
Czytałem na tym forum źe trzeba mieć jakiegoś cracka nowszego, ale gdzie tego szukać?
Czytałem na tym forum źe trzeba mieć jakiegoś cracka nowszego, ale gdzie tego szukać?
tez mam problem z z ETM jak mi sie laduje level The Truck, to mnie wykopuje na pulpit bez zadnego slowa, bez niczego adnego errora nic poprostu na pulipt :/
Strona 1 / 1