Poszukuję chętnych do stworzenia taniego ALLEGRO, lub innego
Poszukuje ekipy do stworzenia jakiegoś serwisu aukcyjnego, który nie będzie darmowy ale wszystko za przysłowiową złotówkę. Otworzyłem z bratem działalność gospodarczą i szukam zapaleńców. Sam przekonałem się sprzedając róźne pierdoły na allegro ,źe za droźsze od 1000zł pobierają (zdzierają) ładną kase! Myślałem teź o sklepie internetowym (o napisaniu własnego sklepu) i sprzedaźy jako produkt innym firmom. Jestem otwarty na propozycje. Kontakt takźe GG:1242555
Odpowiedzi: 7
klosik007:a jakie zarobki :?: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Pewno bedzie jeszcze na minusie :lol: :lol:
a jakie zarobki :?: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Bo się dawno nie logowałem.
no chyba jesli chce myslec o czyms takim to nie postawi tego na lycosie :twisted:
pozatym ostatnia odpowiedz byla 2 tygodnie temu nikt si enie odzywa to po co odgrzebujesz takie tematy :roll:
pozatym ostatnia odpowiedz byla 2 tygodnie temu nikt si enie odzywa to po co odgrzebujesz takie tematy :roll:
OK
mowisz ze szukasz zapalencow a w czym Ci zapalency mieli by pomuc ,szukasz kogos konkretnego np osoby znajace sie na konkretnych spawach itd napisz cos wiecej ...portali aukcyjnych przybyło ostatnio sporo ..ale zawsze mozna cos pomyslec :wink:
mowisz ze szukasz zapalencow a w czym Ci zapalency mieli by pomuc ,szukasz kogos konkretnego np osoby znajace sie na konkretnych spawach itd napisz cos wiecej ...portali aukcyjnych przybyło ostatnio sporo ..ale zawsze mozna cos pomyslec :wink:
Strona 1 / 1