Postal 2
czy grał ktoś z was w Postal 2?? jeźeli tak, to proszę o podpowiedzź co trzeba zrobić w 3 dniu przy tym pieprzonym grobie, leźy tam łopata ale nie mogę jej podnieść, nie wiem co jest grane, co trzeba tam zrobić :roll: :roll: :roll: w necie szukałem solucji i nie znalazłem do 3 poziomu, pomocy :!: :!: :!: :!:
Odpowiedzi: 17
EDI_PL Chcesz banana zarobić??? Jesteś na najlepszej drodze :P. Starych tematów się nie odgrzebuje. Juź myślałem, źe neo340 wrócił :(
to co??"stare ale jare" hehehe :)
EDI_PL:jak tak to piszcie do mnie!!ja przeszlem te gre 2 razy.piszcie na gg:1993377
Tak slicznie ładnie ale ostatni post w tym temacie ma ponad rok :shock: :shock:
jak tak to piszcie do mnie!!ja przeszlem te gre 2 razy.piszcie na gg:1993377
ok, to czekam az dojdziesz do piatku:)
dzięki, udało mi się przejść do czwartku choć nie wiem jak :roll: :roll: przypadkiem zmieniłem ubranko w pralni, chć nie wiem czemu kółkiem na mapie zakreśłona była dyskoteka gdziem znajdował się taki sam na czarno ubrany jak ja :D :D :D czuję źe w czwartek będzie niezła rzeźnia bo wszędzie pełno broni do zabrania, narazie dzięki i pozdrówka :D :D :D
wiesz nie przypom inam sobie tego zadania, tylko ta chonke pamietam, moze mi napisac o co chodzi w tym zadaniu(albo napisz co masz na kartce w mapie nie zakreslone)? na dyskotece jeszcze powiadasz masz problem...jesli chodzi o to zadanie(nie jestem pewnien) to tak: poszles odlac sie na grob przyszly ziomale, ogluszyly Cie, zaczynales w jakies fabryce czy cus, wyszles i na mapie pokazlo sie nowe zadanie, ze trzeba zmienic wdzianko no i tyle, jesli nie o to chodzi to podaj jakies szczegoly :roll:neo340:niestety stary, nie mogę ci pomóc, stanąłem na środzie, nerwa mnie wzieła bo nie wiem co zrobić w tym jeb...... parku co sie wcześniej choinkę brało, pbskoczyłem wszystko, zatłukłem wszystkich i kupa, nic sie nie dzieje, nie wiem równiez co zrobić z tym kretynem na dyskotece co jest tak samo ubrany, dlatego pieprznąłem na jakiś czas, ale jeźeli to przeszedłeś to proszę o poradę :wink: :D
Ja grałem i w jedynke i dwójkę. Jak lubisz popier... gry to sobie ściagaj.
Nie grałem nigdy w postal ani 1 ani 2, warto sciagac?
niestety stary, nie mogę ci pomóc, stanąłem na środzie, nerwa mnie wzieła bo nie wiem co zrobić w tym jeb...... parku co sie wcześniej choinkę brało, pbskoczyłem wszystko, zatłukłem wszystkich i kupa, nic sie nie dzieje, nie wiem równiez co zrobić z tym kretynem na dyskotece co jest tak samo ubrany, dlatego pieprznąłem na jakiś czas, ale jeźeli to przeszedłeś to proszę o poradę :wink: :D
wykupilem sobie na gol'u :P , w grze bylem w piatku i niewiedzialem co trza zrobic w czwartym zadaniu, solucja nic nie pomogla(3blachy w bloto;[) bo tego zadania tam nie bylo, byly tylko trzy :!: moze Ty wiesz co trza zrobic w piatek w szpitalu???
wykupilem sobie na gol'u :P , w grze bylem w piatku i niewiedzialem co trza zrobic w czwartym zadaniu, solucja nic nie pomogla(3blachy w bloto;[) bo tego zadania tam nie bylo, byly tylko trzy :!: moze Ty wiesz co trza zrobic w piatek w szpitalu???
ok, dzięki za poradę, wiem źe trzeba zrobić siusiu, przypadkiem na to wpadłem, masz moźe solucje do tej gierki albo linka do nich??
trzeba nacisnac bodajze R i nalac na grob tatusia :idea: serio :!:
:oops:
:oops:
neo340:tym pieprzonym grobie
A nie solonym ???
Strona 1 / 1