posłaniec
dostaję od jakiegoś czasu info od posłańca ,źe ściągam edonkeyem i emule .ja tak naprawde mam zainstalowaną tylko kazę :wink: .mam sieć ADSL (francja.i posłaniec równieź pisze mi w tym języku)
teraz nie wiem czy to powaźne ostrzeźenie czy tylko jakiś głupawy kawał.chciałbym równieź dowiedzieć się czy warto wyłączyć posłańca .zauwaźyłem równieź źe ten komunikat włącza mi się wtedy gdy jakiś czas doję coś kazuchą–ale nie jest to reguła.
a i jeszcze jedno ta info.jest (jeśli to prawda)od mojego dostawcy internetowego.:roll:
pozdrawiam
teraz nie wiem czy to powaźne ostrzeźenie czy tylko jakiś głupawy kawał.chciałbym równieź dowiedzieć się czy warto wyłączyć posłańca .zauwaźyłem równieź źe ten komunikat włącza mi się wtedy gdy jakiś czas doję coś kazuchą–ale nie jest to reguła.
a i jeszcze jedno ta info.jest (jeśli to prawda)od mojego dostawcy internetowego.:roll:
pozdrawiam
Odpowiedzi: 6
woyteg nie wiem czemu mi sie tak jokoś ...hm
yyyyyy właśnie o tobie pisałem .i od razu poprawiam KALIFORNIA .sorry ,byłem zmęczony :?
pozdrawiam
yyyyyy właśnie o tobie pisałem .i od razu poprawiam KALIFORNIA .sorry ,byłem zmęczony :?
pozdrawiam
Kristof–> LA nie lezy na Florydzie, chyba, ze nie pisales o mnie ;)
Pozdrawiam,
Pozdrawiam,
pomylka. mozna usunac.
juź sobie siem dowiedziałem,a właściwie to dostasłem duźo info od kogoś z florydy(poprawka z kaliforni) heh .
mimo to ,ogromne merci .i to chyba prawda co piszesz ,jakiś jołk się nudzi ,dziewczyna mu nie daje albo coś i wysyła posłańce grzbiet popaprany i tyle.
dzięki.na zawsze oddany kristof :wink:
pozdrawiam :)
mimo to ,ogromne merci .i to chyba prawda co piszesz ,jakiś jołk się nudzi ,dziewczyna mu nie daje albo coś i wysyła posłańce grzbiet popaprany i tyle.
dzięki.na zawsze oddany kristof :wink:
pozdrawiam :)
ktoś Ci robi głupie kawały wkorzystując posłańca.
:( .przynajmniej powiedzielibyście źe to LAMERskie pytanie :oops: ....
a ja i tak was pozdrawiam i dziękiuję ,bo duźo wyniosłąem z tego forum :wink:
a ja i tak was pozdrawiam i dziękiuję ,bo duźo wyniosłąem z tego forum :wink:
Strona 1 / 1