Poruszajaca sie myszka[Sama]
Siemka czy spotkaliscie sie z taki czyms jak Poruszanie sie kursora bez ingerencji czlowieka;), chodzi o to ze nieruszam myszka a kursor niekiedy sam wedroje sobie po ekranie :|, i chyba to sie stalo dokladnie po tym jak zainstalowalem SP 2. Macie moze jakies rozwiaznie?
Odpowiedzi: 20
Tez tak myśle/ ja mam A4Tech opto 315 i zero problemów przez miniony rok
Tesh posiada mouse A4 tech i SP2 i niekiedy mysz lekko drźy, przy SP 1 tesh był taki objaw, zmieniam połoźenie myszy na biurku lub je wycieram lu dmucham w optyke i po sprawie, zdarza mi się to bardzo rzadko i moźna z tym źyć, uwaźam tesh źe firma A4 tech robi całkiem dobry sprzęcik za nieduźe pieniądze, mój juź chodzi 2,5 roku bez źadnych problemów :D
A moźe wina leźz tu
ok. Chwila trwała krótko. Znów kursor szaleje po ekranie. To muszą być sterowniki.Gryzą się z SP2. Po zdeinstalowaniu sterowników A4tech WOP–35 nic się nie dzieje. Wcześniej kombinowałem ze sterownikami z róźnych źródeł i pomogło tylko na chwilę.
witam mam rowniez spervice packa 2 zainstalowanego takze mam myszke a4tech model RFSWOP–50 ale takich problemów aby sie sama poruszała to nie miałem dziwna sprawa.
Piotrekop:Mrówek:Tak się dzieje po instalcji SP2 ;–)
W tanich myszkach w szczególności ;–)
@Mrówek pojecia nie masz to o czym mówisz. Ja znalazłem rozwiązanie tego problemu. Jesli nie masz nic konstruktywnego do napisania to milcz chłopie!
Pa
Polecam następnym razem wziąć coś na wstrzymanie.
Ja ciebie nie oceniam, to ty teź mnie nie oceniaj.
Jak to inni napisali. Skoro znalazłeś to napisz.
Moja stara myszka A4 Tech SWW–25 – Jej kursor posuwał się w górę ekranu.
Przy modelu RFSW–25 nie mam juź tych problemów.
Ja mam oczywiscie A4tech i oczywiscie SP2 i oczywiscie ta myszka mi "lata po pulpicie" Wkurza mnie to :D
Chymm ja mam SP2 i mam A4TECH LIBERO RF 315 i jakos mi nie lata a myszka jest nie tania i nie droga :wink:
Chymm ja mam SP2 i mam A4TECH LIBERO RF 315 i jakos mi nie lata a myszka jest nie tania i nie droga :wink:
Piotrekop:@Mrówek pojecia nie masz to o czym mówisz. Ja znalazłem rozwiązanie tego problemu. Jesli nie masz nic konstruktywnego do napisania to milcz chłopie!
Pa
Fajnie jest kogoś oceniać :!: :!: :!: Jak znalazłes rozwiązanie to je podaj a nie wyśmiewaj innych
Mrówek:Tak się dzieje po instalcji SP2 ;–)
@Mrówek pojecia nie masz to o czym mówisz. Ja znalazłem rozwiązanie tego problemu. Jesli nie masz nic konstruktywnego do napisania to milcz chłopie!
Pa
Tak się dzieje po instalcji SP2 ;–)
teź miałem ten problem :D źe myszka optyczna (kursor myszki) sam wędrował po ekranie monitora :oops: poszłem do sklepu, kupiłem myszkę za ponad 100 zł i problem zniknął :D
teź miałem ten problem :D źe myszka optyczna (kursor myszki) sam wędrował po ekranie monitora :oops: poszłem do sklepu, kupiłem myszkę za ponad 100 zł i problem zniknął :D
rayan:a no mam myszke a4tech i Sp2 czyli tak jakby sie zgadzalo, widocznie tak musi byc ;)
heh wcale tak nie musu być :wink: Ja mam teź A4Tech i u mnie mysz nigdzie nie ucieka :lol:
Mam kulkową myszkę A4Tech. Kursor równieź mi wędruje ale tylko wtedy gdy komórka jest blisko myszki i przychodzi SMS lub ktoś dzwoni.
Witam w szkole jest zainstalowany SP2 i są własnie myszki A4TECH na kuleczke i to samo sie dzieje kursor sam sie porusza......... :wink:
to jest mobilizacja! jeśli ty sam nią ruszasz,to ona nie będzie generować ruchów, więc SZYBCIEJ! MOCNIEJ! LEPIEJ! :D
a no mam myszke a4tech i Sp2 czyli tak jakby sie zgadzalo, widocznie tak musi byc ;) Tylko najgorzej jak sie gra ;P to bron tez sama wedroje:)
hyh, mi moja WOP–35PU porusza się od zawsze, a po instalacji sp2 zmieniła standardowy kierunek przesuwania,z 'w dół' na 'w lewo' ;P