Port gier

Witam wszystkich bardzo serdecznie przychodze do was z bardzo ciekawym lecz uciazliwym dla mnie problemem. Posiadam plyte główna nVIDIA nForce3-S, AMD Hammer a w niej AMIBIOS Z 2005 roku. Problem dotyczy portu gier ktorego nie ma na plycie glownej chcialbym wykorzystac go do podlaczenia instrumentu dokladnie korga i2. z komputerem(interfejs midi) Instalowalem juz kilka kart muzycznych w ktorych jest port gier instalacja przechodzi pozywtywnie wszystko ok wola restart systemu i gdy system uruchamia sie ponownie w menedzerze urzadzen pojawia sie problem tzn pokazuje komunikat ze urzadzenie nie dziala prawidlowo nie ma wolnych zasobow. Robilem nawet kilka razy format bo ktos powiedzial mi ze najlepiej to na swiezym systemie takie rzeczy robic. Zdziwila mnie sytuacja gdy wszedlem w bios i zauwazylem ze w menu jest opcja dzieki ktorej moge wlaczyc lub wylaczyc port gier tylko ze na plycie glownej nie ma wogole wejscia portu gier i ktos mi powiedzial ze to moze bios "blokuje" zainstalowanie portu gier z innej karty Licze na Wasza pomoc bo zastanawiam sie czy nie oddac komputera do jakiegos serwisu. Pozdrawiam wszystkich i z góry bardzo dziekuje za pomoc.

Odpowiedzi: 1

Podaj model płyty głównej, a nie tylko chipset.
Ucho
Dodano
07.03.2008 18:49:43
Muzykant27
Dodano:
06.03.2008 18:02:38
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1