Poradnik zwalczania wirusów komputerowych
Poradnik zwalczania wirusów komputerowych http://www.microsoft.com/poland/security/virus/poradnik.mspx
Odpowiedzi: 5
O jejciu nabił mi się licznik o cale 3 punkty, wow, normalnie powód do wytykania wielki :lol: :lol: :lol:
Lepiej popatrz jestem rok dłuźej na tym forum od ciebie a mam 5 x mniej postów od ciebie, wiec jakby mi zaleźało na nabijaniu licznika to juź dawno bym to robił. Twoja teoria się kupy nie trzyma.
A kaźdy watek w osobnym temacie źeby przy korzystaniu z "szukaj" odrazu w wynikach było widać ze w tym poście jest zawarta treść która nas interesuje.
PS. Do admina, moderatora itp
Proponuje zamknac ten post bo robi sie rozmowa nie na temat
Lepiej popatrz jestem rok dłuźej na tym forum od ciebie a mam 5 x mniej postów od ciebie, wiec jakby mi zaleźało na nabijaniu licznika to juź dawno bym to robił. Twoja teoria się kupy nie trzyma.
A kaźdy watek w osobnym temacie źeby przy korzystaniu z "szukaj" odrazu w wynikach było widać ze w tym poście jest zawarta treść która nas interesuje.
PS. Do admina, moderatora itp
Proponuje zamknac ten post bo robi sie rozmowa nie na temat
inforobert:
Co jest w tym glupiego zakladac tematy z linkami do art. np: o bezpieczeństwie w sieci :?: :?: :?:
Nic... ale mógłbyś wszystko napisać w jednym poście.. a tymczasem załoźyłeś kilka tematów nabijając sobie licznik :P
inforobert:Co w tym złego :?: :?: :?:
Powyźej juź wyjaśniłem.
Hmmm, adres strony widocznie juz nie aktywny, szkoda a ładny art. tam był.
Co jest w tym glupiego zakladac tematy z linkami do art. np: o bezpieczeństwie w sieci :?: :?: :?:
Co w tym złego :?: :?: :?:
Mrówek:ty chyba lubisz głupawo zakładać tematy..
Mrówek:jeden po drugim.. co drugą minutę :P
Co w tym złego :?: :?: :?:
ty chyba lubisz głupawo zakładać tematy.. jeden po drugim.. co drugą minutę :P
ty chyba lubisz głupawo zakładać tematy.. jeden po drugim.. co drugą minutę :P
Strona 1 / 1