PopUpCop

Mam mały problemik. Mianowicie zainstalowałem PopUpCop–a i go zcrakowałem takim patchem źeby nie był 30 dniowy tylko na zawsze :D No i jest wszystko dobrze i działa i wszystko tylko źe jak zrobie restarta albo on nowa odpalam kompa i wchodze na przegladarkę to niepojawia mi się automatycznie na pasku i niewłacza się. musze wujść w "widok" dalej w "paski narzedzi" i i go tam odchaczyć. Co zrobić źeby mi sie dpalał odrazu z przegladarką???
Wczesniej jak miałem niezcrakowanego tą 30 dniową wersje to mi się odpalał z przeglądarą a teraz nie :cry:

Odpowiedzi: 5

MarcinX:
Polecam ci Zero Popup.
Darmowy,po instalacji staje się wtyczką w Explorerze.
Świetny.
DObry tylko MI nie dziala po intalowaniu to MI explorer sie nie otwiera :(
WERR
Dodano
30.12.2003 11:50:54
Dzięki MarcinX za ten Tytulik ale nadal nierozwiązuje to mojego problemu,zmiana programu to najprostrzy ze sposobów.
Aha i jeszcze jedna sprawa. tak samo jak odpalam przegladarę po restarcie albo pierwszy raz po odpaleniu kompa to mi się takie okienko odpala z prawej strony, takie samo jak sie włacza jak w Internet explorerze opcje "wyszukaj" z paska. no i sobie takie otwarte siedzi. Jest tam taka jakby mała wyszukiwarka. Co to jest i jak tozrobić źeby się nieotwierało bo tylko denerwuje.
Krzychooo
Dodano
30.12.2003 01:26:08
Polecam ci Zero Popup.
Darmowy,po instalacji staje się wtyczką w Explorerze.
Świetny.
MarcinX
Dodano
27.12.2003 01:02:40
Nie no crack działa tylko właśnie nieodpala się odrazu z przeglądara tylko go tam trzeba właczyć, ale to tylko raz, potem jak wyłącztsz przegladarkę to juź śmiga – jek wyłączysz komp i odpalisz ponownie to juź lipa jest :cry:
Krzychooo
Dodano
27.12.2003 00:55:19
Widać crack do d....
MarcinX
Dodano
27.12.2003 00:33:49
Krzychooo
Dodano:
27.12.2003 00:31:15
Komentarzy:
5