poprzestawiane klawisze
Mam notebooka Dell z Windowsem XP. Czterech uźytkowników, ale tylko u jednego źle działa klawiatura (zamiast k jest 2, zamiast i jest 5 itp). Dotyczy to tylko kilku klawiszy (i, o, p, j, k, l, m). Podejrzewam, źe moje dzieciaki grały w jakąś grę i zrobiły takie przypisanie do klawiszy ale nie wiem jak to naprawić bez ponownej instalacji systemu. Przypominam, źe dotyczy to tylko jednego profilu, w pozostałych wszystko jest ok.
taka rada na przyszlosc : nie zakladaj dwoch identycznych topicow – jeden wstarczy ..::The_judge::..
taka rada na przyszlosc : nie zakladaj dwoch identycznych topicow – jeden wstarczy ..::The_judge::..
Odpowiedzi: 5
A no to, ze w notebookach klawiatura "num lock" dostepna jest po zalaczeniu jej kombinacja klawiszy i przypisana jest "pod tymi" wlasnie literami. Przeciez nie ma az tyle miejsca aby umiescic w normalny sposob wszystkie klawisze dostepne w klawiaturze standardowej.krecik:A co to ma do liter?
Normalnie nic, ale w laptopie moźna natrafić na dziwne rzeczy :)
krk:Dzięki za podpowiedź. Sprawa okazała się banalna – była włączona klawiatura numeryczna "NumLock".
A co to ma do liter?
Dzięki za podpowiedź. Sprawa okazała się banalna – była włączona klawiatura numeryczna "NumLock".
Usun profil tego uzytkownika to zresetuje jego ustawinia.
Panel Sterowania –> System –> zaawansowane –> profile uzytkownika –> ustawienia
nie zapomniej tylko zrobic kopii moich dokumentow, ulubionych itd
Panel Sterowania –> System –> zaawansowane –> profile uzytkownika –> ustawienia
nie zapomniej tylko zrobic kopii moich dokumentow, ulubionych itd
Strona 1 / 1