POOOOMOOOCY.
Skąd mozna pobrać jakąś multimedialną encyklopedię na kompa.?? pilnie mi jest potrzebna..
Odpowiedzi: 6
kamilmichal:Tylko, źe ja napisałem
(...)pobrać jakąś multimedialną encyklopedię(...)
Pewnie z .....internetu.
To tyle w kwestii precyzji odpowiedzi.
Teraz zaś parę uwag natury ogolnej:
1. Kolejny tak trafnie, jak to masz w zwyczaju, zatytułowany temat poleci w kosmos.
2. Twoje inklinacje do wykorzystywania okazji by coś ukraść, kimś się wyręczyć itp. zaczynają mnie mierzić. W związku z tym kaźdy mastępny temat/post wskazujący na to, źe uźywanie wyszukiwarki forumowej jest poniźej Twej godności skończy się tak jak w pkt 1. opisano.
3. Widziąłem, źe w jednem z przyklejonych topiców raczyleś opinię swoją wyrazić. Szkoda tylko, źe jedynym jej efektem jest utwierdzenie nas w przekonaniu, źe masz problemy z percepcję tego co czytasz.
Rekapitulując:
Przestaniesz być leniwy, włazysz trochę wysiłku w szukanie, zaniechasz pytań o "sliskie" kwestie to jest szansa, źe nie tylko znajdziesz tu pomoc w rozwiązaniu problemów, ale i spotkasz się z przejawami sympatii.
kamilmichal:Tylko, źe ja napisałem
No to ja Ci pisze, źe nie pobierzesz.
Jedynie kupić moźesz lub zastosować sposób przez Endrju podany.
Tylko, źe ja napisałem
kamilmichal:Pobrać ze sklepu?? ;/ no nieśłyszałem o takich mozliwosciach...
A o kupowaniu słyszłaś ?
gusioo:kamilmichal:Skąd mozna pobrać jakąś multimedialną encyklopedię na kompa.?? pilnie mi jest potrzebna..
Ze sklepu
Tytuł tematu taki trochę lewy.
Pobrać ze sklepu?? ;/ no nieśłyszałem o takich mozliwosciach...
darmowej do ściągnięcia nie znam, ale np. WIKIPEDIA dostępna on–line przez Internet 24 godziny za free.
Strona 1 / 1