POOOOMOOOCY.

Skąd mozna pobrać jakąś multimedialną encyklopedię na kompa.?? pilnie mi jest potrzebna..

Odpowiedzi: 6

kamilmichal:
Tylko, źe ja napisałem

(...)pobrać jakąś multimedialną encyklopedię(...)

Pewnie z .....internetu.

To tyle w kwestii precyzji odpowiedzi.
Teraz zaś parę uwag natury ogolnej:
1. Kolejny tak trafnie, jak to masz w zwyczaju, zatytułowany temat poleci w kosmos.
2. Twoje inklinacje do wykorzystywania okazji by coś ukraść, kimś się wyręczyć itp. zaczynają mnie mierzić. W związku z tym kaźdy mastępny temat/post wskazujący na to, źe uźywanie wyszukiwarki forumowej jest poniźej Twej godności skończy się tak jak w pkt 1. opisano.
3. Widziąłem, źe w jednem z przyklejonych topiców raczyleś opinię swoją wyrazić. Szkoda tylko, źe jedynym jej efektem jest utwierdzenie nas w przekonaniu, źe masz problemy z percepcję tego co czytasz.

Rekapitulując:
Przestaniesz być leniwy, włazysz trochę wysiłku w szukanie, zaniechasz pytań o "sliskie" kwestie to jest szansa, źe nie tylko znajdziesz tu pomoc w rozwiązaniu problemów, ale i spotkasz się z przejawami sympatii.
Rebe
Dodano
02.11.2005 17:58:55
kamilmichal:
Tylko, źe ja napisałem

No to ja Ci pisze, źe nie pobierzesz.
Jedynie kupić moźesz lub zastosować sposób przez Endrju podany.
Anonymous
Dodano
02.11.2005 12:42:32
Tylko, źe ja napisałem

kamilmichal
Dodano
02.11.2005 12:41:17
kamilmichal:
Pobrać ze sklepu?? ;/ no nieśłyszałem o takich mozliwosciach...

A o kupowaniu słyszłaś ?
Anonymous
Dodano
02.11.2005 12:36:33
gusioo:
kamilmichal:
Skąd mozna pobrać jakąś multimedialną encyklopedię na kompa.?? pilnie mi jest potrzebna..

Ze sklepu
Tytuł tematu taki trochę lewy.

Pobrać ze sklepu?? ;/ no nieśłyszałem o takich mozliwosciach...
kamilmichal
Dodano
02.11.2005 12:31:32
darmowej do ściągnięcia nie znam, ale np. WIKIPEDIA dostępna on–line przez Internet 24 godziny za free.
Endrju
Dodano
02.11.2005 12:24:14
kamilmichal
Dodano:
02.11.2005 12:17:00
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1