POMOCY!Problem windows update zawieszony na 0%
:cry: od jakiegoś czasu mam problem z tą witryną poniewaź aktualizacja manualna zatrzymuje się na 0% (zawiesza się i nie idzie dalej) a automatyczna mimo źe jest włączona nie działa!Proszę o pomoc, to dla mnie bardzo waźne! Pozdrawiam!
Odpowiedzi: 7
Kiedys miealem podobny problem ale sam sie naprawil :P
heh nie wiedziałem nigdy nie korzystałem z tych poprawek – cały czas sie człowiek uczy :D
domin_g:Prawdopodobnie posiadasz nie legalną kopie XP i nr seryjny juz jest zablokowny w microsofcie, ze na niego nic sie nie sciagnie z witryny update.
Kup legal XP lub poszukaj innego seriala (idzie go jakos podmienic bez reinstaliki systemnu)
Z WU ściągniesz wszystkie uaktualnienia z wyjątkiem SP1 nawet na kluczu FCKGW.
Obojętnie legalna czy nie to nic nie ma z tym wspólnego.
99 % takich problemów, to jak napisał EL NINO kwestia ustawień sieci.
No problem – mialem nadzieje, ze pomoze :wink: .
mam legalną wersję xp ale sprawdziłam opcje sieci LAN i pomogło jak odznaczyłam automatyczną konfigurację!!!!!!WIELKIE DZIEKI El Nino POZDRAWIAM!!!!!!!
Zerknij gusia do ustawien w Opcjach internetowych – Polaczenie czy przypadkiem w ustawieniach sieci LAN nie masz zaznaczone "automatycznie konfiguruj proxy".
Prawdopodobnie posiadasz nie legalną kopie XP i nr seryjny juz jest zablokowny w microsofcie, ze na niego nic sie nie sciagnie z witryny update.
Kup legal XP lub poszukaj innego seriala (idzie go jakos podmienic bez reinstaliki systemnu)
Strona 1 / 1