POMOCY!!!jak zablokowac???

witam wszystkich!mam stale lacze i od dzis nie moge uzywac w pelni internetu!za kazdym razem jak wchodze w neta to otwiera mi sie jakas strona i otwiera sie ona w nowych oknach naraz sekunda po sekundzie nagle jest ok50 otwartch tych wlasnie stron.Moje pytanie brzmi:jak zablokowac adres danej strony???i

Odpowiedzi: 7

Zapisz sobie adres tej stronki i powywalaj z rejestru wpisy wlasnie z tą stronką www. Mi to kiedyś pomogło. Zrób to oczywiście po wywaleniu z hdd dialerów.
Dekrek
Dodano
01.11.2003 22:28:45
ty kuzyn najlepiej zrob formata a nie ludziom glowe zawracasz (jak przyjedziesz do szczecina to browara stiasz :P)
Anonymous
Dodano
01.11.2003 20:51:02
zrobilem wszystko jak podaliscie ,uzylem tych programow i znalazlo jakies dialery itp.naprawilem ale to nic nie daje chyba sie zglosze do mojega admina.DZIEKI ZA DOBRE CHECI POZDRAWIAM I ZYCZE MILEGO WEEKENDU...
Doktor X
Dodano
01.11.2003 10:14:01
Doktor X:
... otwiera mi sie jakas strona i otwiera sie ona w nowych oknach naraz sekunda po sekundzie nagle jest ok50 otwartch tych wlasnie stron.
Tak to juz jest kiedy nie myslac, klika sie nie wiadomo na co w necie. Ja chodze po roznych dziwnych stronach i jeszcze nigdy nic takiego nie zaliczylem. A moze nastepnym razem sprobuj przeczytac co zatwierdzasz klikajac na nie wiadomo co ?
Powinienes przeskanowac kompa tak jak pisze Marcinx Ad–aware albo SpyBot'em. Z reguly pomagaja w takich sytuacjach.
EL NINO
Dodano
31.10.2003 23:33:35
Przeskanuj Ad–aware.
MarcinX
Dodano
31.10.2003 21:42:49
mam ustawiona strone glowna onet mam tez chyba jeden z lepszych programow do blokowania Tweak–XPPro ale to nic nie pomaga...centralnie nie wim co sie dzieje.a i jeszcze jedno jak uda mi sie te strone zamknac to przy nastepnym jakimkolwiek przejsciu na inna strone zaczyna sie to samo...
Doktor X
Dodano
31.10.2003 19:32:22
W opcjach internetowych ustaw stronę główną na WP,Onet czy co ci tam pasuje.
Zainstaluj jakiś popup filter.
MarcinX
Dodano
31.10.2003 18:29:52
Doktor X
Dodano:
31.10.2003 14:59:27
Komentarzy:
7
Strona 1 / 1