pomocy
pierwszy raz instalowalem system i mam pewien problem.przez pomylke zainstaloweł az 3 razy i teraz mam az 4 systemy.chce tamte usunac i nie udaje mi sie.probowalem nawet wskazowek przeczytanych tu na fotum i nic.bylbym wdzieczny o pomoc :(
Odpowiedzi: 9
wielkie dzieki za informacje.bede probowal,a jak mi sie nie uda to jeszcze napisze.jeszcze raz dzieki
Zeby zainstalowac "na cycus", to dla porzadku najlepiej formata partycji C: zrobic i dopiero instalowac XP. Ale tylko raz :wink: .
Usun te zbedne katalogi systemowe i odwalania w boot.ini
XP musisz (jesli tak chcesz) nainstalowac na w2k a nie wykonywac nowa instalacje
XP musisz (jesli tak chcesz) nainstalowac na w2k a nie wykonywac nowa instalacje
1. Uzywaj przycisku "zmien"
2. Kazdy windows tworzy swoj katalog np. c:/windows,
windows001, windows002, itd.
3. Jesli resetujesz system pojawia Ci sie menu z wyborem systemu – wybierz ten ktory chcesz zachowac i z uruchomionego systemu wykasuj katalogi innych systemow.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jak wyglada sprawa nazewnictwa katalogów ??
2. Kazdy windows tworzy swoj katalog np. c:/windows,
windows001, windows002, itd.
3. Jesli resetujesz system pojawia Ci sie menu z wyborem systemu – wybierz ten ktory chcesz zachowac i z uruchomionego systemu wykasuj katalogi innych systemow.
zainstalowac xp na cycus
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mam dysk podzielony na dwie partycje C i D chce zmienic z 2000 na xp ale mi nie wychodzi gdyz zamiast zmiany systemu zainstalowaly mi sie az 3 xp co zrobic aby nie formatujac calego dysku (najwazniejsze partycji E) zainstalowac xp na cycus
Uźywaj przycisku źeby coś dopisać do posta, zamiast pisać post pod postem.
SLAY3R
Uźywaj przycisku źeby coś dopisać do posta, zamiast pisać post pod postem.
SLAY3R
no nie wiem jak sie je wogóle usuwa.
na jednej na c. sory ale drugiego pytania nie rozumiem
Hyh niezla "pomylka". :D
Napisz dokladnie jak juz probowales usunac te systemy.
Napisz dokladnie jak juz probowales usunac te systemy.
piotrekA:pierwszy raz instalowalem system i mam pewien problem.przez pomylke zainstaloweł az 3 razy i teraz mam az 4 systemy.chce tamte usunac i nie udaje mi sie.probowalem nawet wskazowek przeczytanych tu na fotum i nic.bylbym wdzieczny o pomoc :(
Na jednej partycji ??
Jak wyglada sprawa nazewnictwa katalogów ??
Strona 1 / 1