POMOCY !!!!!!!!!!!
Mam problem z otwarciem dokumentu pisanego w word 2000. Nie mogę go otworzyć jak prubuję to wyświetla mi się komunikat
"Nazwa dokumentu lub ścieźka nie jest prawidłowa Spróbuj wykonaś jedną czynność
* sprawdz swoje prawnienia dla dokumentu lub dysku
*z menu plik wybierz otwórz, aby zokalizować dokument"
Dodam jeszcze źe jego nazwa jest zielonego koloru.
wchodziłem w właściwości i zaawansowane i odchaczałem zaszyfrowanie ale jak naciskałem zastosuj to znowu miałem komunikat "Błąd podczas stosowania atrybutów
odmowa dostępu"
I nie wiem jak to rozwiazać jeśli wiecie to proszę pomuźcie bo na forum był poruszany ten temat ale nieznalazłem odpowiedzi na tą przyczynę
"Nazwa dokumentu lub ścieźka nie jest prawidłowa Spróbuj wykonaś jedną czynność
* sprawdz swoje prawnienia dla dokumentu lub dysku
*z menu plik wybierz otwórz, aby zokalizować dokument"
Dodam jeszcze źe jego nazwa jest zielonego koloru.
wchodziłem w właściwości i zaawansowane i odchaczałem zaszyfrowanie ale jak naciskałem zastosuj to znowu miałem komunikat "Błąd podczas stosowania atrybutów
odmowa dostępu"
I nie wiem jak to rozwiazać jeśli wiecie to proszę pomuźcie bo na forum był poruszany ten temat ale nieznalazłem odpowiedzi na tą przyczynę
Odpowiedzi: 2
MŁODY23 jeźeli to nie ty zaszyfrowałeś ten plik to kaplica. Jeźeli natomiast to ty szyfrowałeś i zachodzi tu potrzeba zmiany właściciela i uprawnień to poczytasz o tym w temacie przyklejonym w dziale Windows XP.
Jeźeli masz wyeksportowany klucz szyfrujący to moze się udać, ale to juz nie ja, gdyz takiej wiedzy nie posiadam.
PS.
Przycisk zmień istnieje i działa.
Jeźeli masz wyeksportowany klucz szyfrujący to moze się udać, ale to juz nie ja, gdyz takiej wiedzy nie posiadam.
PS.
Przycisk zmień istnieje i działa.
Pomuźcie!!!!
Naprawdę jestem w potrzebie!!
Naprawdę jestem w potrzebie!!
Strona 1 / 1