Pomocy!!!
Mam porblem ludzie pomozcie :cry: !!!.Mialem juz Xp wczesniej i gralem na nim W diabloII LOD . teraz natomiast kiedy wszystko zainstaluje pomyslnie wkladam plytke LOD wyswietla mi sie autorun i kiedy naciskam play chwile czekam i wyskakuje kominikay" blad napedu cd–rom sprawdz czy plyta jest w napedzie cd–rom i kliknij ponów próbe" plyta orginalana jest w napedzie wiec niewiem co jest,gralem juz przeciez wczeniej na tym samym cd–keyu i plycie. Dobiero po farmtace zaczynalo to sie dziac nie wiem czy aktualizacje jakiepobralem moga miec wplyw albo dokupienie ramu??!!! Moje gg 5463293
Odpowiedzi: 4
Widzisz no pIEKa, swój post kierujesz do mnie a nie do Matesa. A poza tym ja w Diablo to w ogóle nie grałem. :!: :wink:
Widzisz no pIEKa, swój post kierujesz do mnie a nie do Matesa. A poza tym ja w Diablo to w ogóle nie grałem. :!: :wink:
Hans ... wiesz ja dawno juz w Diablo nie gralem ... ale z tego co pamietam to do gry przez net nie tylko dobry cd–key potrzebny jest ale i orginalne pliki ... a moze i nie ... ale jak potrzebny crack to podam ci link do strony z crackami i poszukaj sobie :) (do moderatorów: w tym wypadku nie rozpowszechniam cracków ... poprostu jest to jedyne wyjście zeby ORGINALNA gra poszla )
www.xxxxxxxxx
pIEKAr, Ty sie prosisz o jakas przerwe za takie linki ?
EL NINO
www.xxxxxxxxx
pIEKAr, Ty sie prosisz o jakas przerwe za takie linki ?
EL NINO
Miałem podobny problem z inną gierką. Mnie doradzono źeby scrackować plik startowy .exe. Tu pomogło.
Strona 1 / 1