POMOCY
Cześć mam problem z uruchomieniem gier na win xp po instalacji nie dają się
Uruchomić tylko na chwilę pojawia się czarny ekran i znika i tyle i źadna gra nie chcie iszcz a na innym komputerze to samo idzie bez problemu
w czym tkwi problem ????
Uruchomić tylko na chwilę pojawia się czarny ekran i znika i tyle i źadna gra nie chcie iszcz a na innym komputerze to samo idzie bez problemu
w czym tkwi problem ????
Odpowiedzi: 18
Zaś co do łatek – nowe wymagają zainstalowanego SP1.
jesli chodzi o sp1 i latki to poszukaj w sieci progza XPDA.EXE za jego pomoca dezaktywujesz stary i aktywujesz nowy klucz i wsio smiga jak trzeba :twisted:
co do problemu z grami to jak przedmowcy :arrow: nowe stery do mobo i grafy, DX9b itd. a tak wogole to wez sie do nauki a nie tylko gry i internet :wink:
co do problemu z grami to jak przedmowcy :arrow: nowe stery do mobo i grafy, DX9b itd. a tak wogole to wez sie do nauki a nie tylko gry i internet :wink:
Because of changes in Windows XP Service Pack 1 (SP1), Windows XP–based computers that use a leaked product key that is known to be available to the general public may not be able to install SP1 or automatically obtain updates from the Windows Update Web site...
Całość:
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en–us;Q328874
Because of changes in Windows XP Service Pack 1 (SP1), Windows XP–based computers that use a leaked product key that is known to be available to the general public may not be able to install SP1 or automatically obtain updates from the Windows Update Web site...
Całość:
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en–us;Q328874
cze zbyt niekapuje co trzeba zrobitrz
bo jesli instaluje servicepak to wyswietla się
napis o złym kodzię i o wersji piracki
i o błędak tego typu . a jesli instaluję
osobną łatkę to nieme rzadnyk napisów tylko
nieda się za instalowacz i tyle i i co z
tym ......???
bo jesli instaluje servicepak to wyswietla się
napis o złym kodzię i o wersji piracki
i o błędak tego typu . a jesli instaluję
osobną łatkę to nieme rzadnyk napisów tylko
nieda się za instalowacz i tyle i i co z
tym ......???
Tak nie chcą same z siebie, czy z powodu – SP – numeru windowsa?
Po jeźeli same z siebie to na stronach MS powinieneś znaleźć informacje co musi być w systemie uruchomione, źeby z witryny WU korzystać.
Po jeźeli same z siebie to na stronach MS powinieneś znaleźć informacje co musi być w systemie uruchomione, źeby z witryny WU korzystać.
Wielkie dzięki za pomoc stronka jest super
to oto chodziło jusz lepiej....
ale jeszcze jedno w jaki sposub dogracz
aktualizacje do xp np servicepak lub inne łatki
bo mim się niedo niechcą się instalowacz ..
nawet z tej strony..???
to oto chodziło jusz lepiej....
ale jeszcze jedno w jaki sposub dogracz
aktualizacje do xp np servicepak lub inne łatki
bo mim się niedo niechcą się instalowacz ..
nawet z tej strony..???
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;pl;813712#appliesto
dzięki za pomoc ale z tą grafiką mi chyba
nie wyjdzie pujdę jusz do serwisu dzięki...
ale jak matcie ochotę to morzecie mi
powiedziecz w jaki sposub dogrywa się
aktualizację do xpeka bo mi się czosz się
nieda rzdna łatka z tej strony niechce mi
się zainstalowacz...
nie wyjdzie pujdę jusz do serwisu dzięki...
ale jak matcie ochotę to morzecie mi
powiedziecz w jaki sposub dogrywa się
aktualizację do xpeka bo mi się czosz się
nieda rzdna łatka z tej strony niechce mi
się zainstalowacz...
kOlejne pytanko
–czy przeprowadziłes scan kompa pod kontem wirusów???
Mialem u siebie raz przypadek podobny spowodowany przez pewnego wirusa. Zrób scan najlepiej przez 2 progsy (z aktualn bazą virusóf) i ew scan online. Jak bedzie czysto to bedziemy jeszcze mysleć. :wink:
praktycznie kaźdy progs jest związany z grafiką tylko jeden w mniejszym a drugi w wiekszym stopniu.
A jak tam testy samej karty graficznej np 3dMark? :wink:
Kolego z miasta kosciolow – jesli chcesz cos dopisac po wyslaniu posta, to po prostu nacisnij przycisk Zmien
EL NINO
–czy przeprowadziłes scan kompa pod kontem wirusów???
Mialem u siebie raz przypadek podobny spowodowany przez pewnego wirusa. Zrób scan najlepiej przez 2 progsy (z aktualn bazą virusóf) i ew scan online. Jak bedzie czysto to bedziemy jeszcze mysleć. :wink:
praktycznie kaźdy progs jest związany z grafiką tylko jeden w mniejszym a drugi w wiekszym stopniu.
A jak tam testy samej karty graficznej np 3dMark? :wink:
Kolego z miasta kosciolow – jesli chcesz cos dopisac po wyslaniu posta, to po prostu nacisnij przycisk Zmien
EL NINO
inne programy nie związane z grafiką to chodzą nawet głupie bloby się nieda gracz
A jak z innymi progsami – dają sie instalować?
łatki czy servicepaki niedają mi się zainstalowacz :?:
ale rz karta graficzna podejrzanie chdzi to morze bycz awaria sprzętowa chyba będe musział pujszcz do serwisu :!:
ale rz karta graficzna podejrzanie chdzi to morze bycz awaria sprzętowa chyba będe musział pujszcz do serwisu :!:
:twisted: :twisted: :twisted: Sprubuj zmienić Directa lub poszukaj jakiejś łatki. Microsoft wydał wiele takich między innymi do gier tez troche powstało–muszisz poszukać!!! :twisted: :twisted: :twisted:
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=13795 – moźe pomoźe :wink:
sprzet to karta grafiki nividis geForce2 64m
Procesor amd 1700
dysk seagate 60gb barakuda
napea to LG
operacyjna 256m
rzadne gry nie chodza nawet nowe :?:
nawet na win98 xp wogule nic z gier
Procesor amd 1700
dysk seagate 60gb barakuda
napea to LG
operacyjna 256m
rzadne gry nie chodza nawet nowe :?:
nawet na win98 xp wogule nic z gier
Pokombinuj ze sterami do karty graficznej...spróbuj nowszych...ja mialem podobne objawy i download nowych sterow pomogl.....a tak na marginesie przydaloby sie wiecej szczegolow....Pozdro :D
myślę, źe powinieneś powiedzieć cokolwiek o swoim sprzęcie itd...
Strona 1 / 1