pomocy
Nie wiem jak to sie stalo ale gdy klikam podwojnie lewym przyciskiem myszy na jakis katalog lub plik to otwiera sie okno wyszukaj.Nie wiem jak to cofnac.Zawsze po podwojnym kliknieciu otwieral sie a teraz nie.
Odpowiedzi: 12
Przyklejony w tym dziale faq – wyszukaj zamiast otwórz widziałeś?
Czy moźe ktoś jeszcze raz wystawić kopia.rar?? Mam ten sam problem ale nie moge sciagnac kopii (otwiera się Centrum XP)
dzieki! z plikiem mi sie udalo ale problem sie nie rozwiazalj jest tak jak bylo wczesniej
:(
:(
To nie jest spakowane.
Zmienisz tak jak Bobi_robert podal tu –> http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?p=135578#135578
Zmienisz tak jak Bobi_robert podal tu –> http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?p=135578#135578
a program do rozpakowywania mam i nic
:cry: :!:
:cry: :!:
ok! tylko nie jestem w te klocki az tak dobry i nie wiem jak to zmienic!
Przeczytales dokladnie posta Pawka ?
Pawek:...i zmień jego rozszerzenie na reg i odpal.
Nie mogeotworzyc kopia.rar,wyskakuje mi jakis blad
Czesc,mam ten sam problem i sposob u opisany nie dziala,czy jest jakis inny?
tomi:Dzieki za pomoc.Pomoglo.Mam nadzieje ze juz sie nie powtorzy.
Wtedy dodaj ponownie ten klucz do rejestru i będzie znów dobrze :D
Miło mi, źe mogłem pomóc.
Dzieki za pomoc.Pomoglo.Mam nadzieje ze juz sie nie powtorzy.
Rozpakuj i dodaj załącznik do rejestru (jeśli masz WinXP). Powinno pomóc.
PS. Robisz to na własne ryzyko. Nie biorę odpowiedzialności za efekty – w kaźdym razie na 90% jestem pewien, źe pomoźe – a juź na pewno nie posypie systemu.
PS2. Jeśli problem bedzie dalej, to powiedz – być moźe będzie trzeba jeszcze jedną rzecz zmienić :!:
UPDATE... A jak byś nie miał programu do rozpakowywania, to ściągnij plik z załącznik o nazwie kopia.rar i zmień jego rozszerzenie na reg i odpal.
PS. Robisz to na własne ryzyko. Nie biorę odpowiedzialności za efekty – w kaźdym razie na 90% jestem pewien, źe pomoźe – a juź na pewno nie posypie systemu.
PS2. Jeśli problem bedzie dalej, to powiedz – być moźe będzie trzeba jeszcze jedną rzecz zmienić :!:
UPDATE... A jak byś nie miał programu do rozpakowywania, to ściągnij plik z załącznik o nazwie kopia.rar i zmień jego rozszerzenie na reg i odpal.
Strona 1 / 1