pomocy z tym skype:(

ludziki pomozcie mi co mam zrobic z programem onet skype i skype... juz sama nie wiem probuje od 2 h zalogowac sie do tych programow (tzn najpierw probowalam do onet skype a potem dopiero do skype) i nic... zakladam nowego uzytkownika czekam z 5 minut i nie chce sie zalogowac... wyskakuje okienko w tym calym okienku skype kliknij aby sie zalogowac i dupaa:(( nic sie nie da zrobic bo nic tam nie dziala jak sie to wcisnie... w ogole w okienku skype nie moge nic zrobic ani nacisnac plik ani narzedzia nic... tylko jak jest pasek startowy z godzina to tam jedyne co moge zrobic to nacisnac na ikonke skype (niepoloaczony) i wcisnac koniec.... wrrrr jak sie zalogowac do tego programu i czemu nie moge sie zalogowac...?? pliss pomozcie mi...

Odpowiedzi: 4

dziekuje za rady juz dziala:)
megii
Dodano
01.09.2005 13:49:03
A moźe jest jakiś problem z cookies ????
Wejdz w IE w narzędzia>>opcje internetowe>>zakładka prywatność >> ustaw na średnio–wysoki.
tomery
Dodano
31.08.2005 20:33:56
uzywam mks–vira juz probowalam na wylaczonym firewallu i tez nic... no a zapora systemu windows jest wylaczona a nawet jak jest wlaczona to w wyjatkach dodany jest skype – czyli nie powienien go blokowac... co moze jeszcze byc...
megii
Dodano
31.08.2005 17:30:01
Jak masz firewalla jakiegos to moze blokuje ci skype, wtedy ani sie nie zarejestrujesz, ani nie zalogujesz.
mettal
Dodano
31.08.2005 17:03:43
megii
Dodano:
31.08.2005 16:48:55
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1