pomocy z outlookiem!!!:((

mam problem i to wielki:(((( powiedzcie mi co to ma byc : "Twój serwer nieoczekiwanie zakończył połączenie. Mogło być to spowodowane: nieprawidłową konfiguracją serwera, problemami z siecią lub długim okresem nieaktywności. Konto: 'mail.pro.onet.pl', Serwer: 'mail.pro.onet.pl', Protokół: SMTP, Port: 25, Zabezpieczenie (SSL): Nie, Numer błędu: 0x800CCC0F"???(( nie moge wysylac wiadomosci ze swojej poczty z outlooka bo wyskakuje mi taki blad!!! jakos do niedawna wszytsko bylo ok a teraz nie moge poczty wyslac tylko moge odebrac co ktos do mnie przysle – tez choreeeee plisaaa pomocie co to jest i co z tym zrobic bo bardzo mi to potrzebne...((

Odpowiedzi: 5

taaa teraz to juz w ogole ani odebrac poczty nie moge ani wyslac a wszytsko przez takie gownoooo : "Łączenie z serwerem nie powiodło się. Konto: 'mail.pro.onet.pl', Serwer: 'mail.pro.onet.pl', Protokół: POP3, Port: 110, Zabezpieczenie (SSL): Nie, Błąd łączy: 10061, Numer błędu: 0x800CCC0E" , "Łączenie z serwerem nie powiodło się. Konto: 'Neostrada Plus Poczta', Serwer: 'poczta.neostrada.pl', Protokół: POP3, Port: 110, Zabezpieczenie (SSL): Nie, Błąd łączy: 10061, Numer błędu: 0x800CCC0E"!:(((((
megiś
Dodano
02.08.2004 19:54:28
mam wlaczone to co pytales jest podany login hasla nie wpisywalam bo bylo gdzies podane ze bez hasla a czy logowanie przy uzyciu bezpiecznego uwierzytelniania hasla nie musi byc zaznaczone jak nie ma wpisanego hasla...no i jak tak jest wszytskjo to wyskakuje taki blad : " Łączenie z serwerem nie powiodło się. Konto: 'mail.pro.onet.pl', Serwer: 'mail.pro.onet.pl', Protokół: SMTP, Port: 25, Zabezpieczenie (SSL): Nie, Błąd łączy: 10061, Numer błędu: 0x800CCC0E" ...........
megiś
Dodano
02.08.2004 19:50:25
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en–us;813514
lub po polsku
Anonymous
Dodano
02.08.2004 19:50:21
bo na outlooku mam dwie poczty bo mam neostrade
a jezeli sprawdzam tzn chce sprawdzic poczte z neo to tez wyskakuje taki blad : "Twój serwer nieoczekiwanie zakończył połączenie. Mogło być to spowodowane: nieprawidłową konfiguracją serwera, problemami z siecią lub długim okresem nieaktywności. Konto: 'Neostrada Plus Poczta', Serwer: 'poczta.neostrada.pl', Protokół: SMTP, Port: 25, Zabezpieczenie (SSL): Nie, Numer błędu: 0x800CCC0F" pomozcie mi...
megiś
Dodano
02.08.2004 19:46:50
Konta na Onecie wymagają uwierzytelniania SSL sprawdź czy masz włączone, i czy masz w polu nazwa uźytkownika podane: login@poczta.onet.pl (...@op.pl)
Anonymous
Dodano
02.08.2004 19:46:00
megiś
Dodano:
02.08.2004 19:38:41
Komentarzy:
5
Strona 3 / 3