POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wejdz tu prosze!!!!!!!!!!
Instaluje windowsa XP, objetnie jakiego od nowa na kompie, staruje normalnie z plytki, laduje mi pliki i potem pojawia sie czarny ekran z mrugajacym kursorem u gory po lewej stronie i nic sie wiecej nie dzieje, plyta na bank dobra bo instalowalem tego windowsa juz na chyba nawet 5 kompach, ale tu nie wiem co sie dzieje, pomozcie mi potzrebuje szybkiej pomocy!!!!!!!!!! :? :roll: Prosze o dokladny opis jezeli wiecie jak to zrobic, dzieki z gory :o
Odpowiedzi: 8
U mnie padczas instalacji tesh tak sie dzieje na początku wylanczalem kompa i przystepowalem do ponownej instalacji (kiedys zupelnie przez przypadek)po nie udanej instalacji zostawilem kompa i poszedlem do kumpla zapominajac wylanczyc pc po powrocie zastala mnie niespodzianka xp byl zainstalowany pojecia niemam o co chodzi teraz juz wiem ze w pewnym momecie instalacji tak sie dzieje i poprostu musze to przeczekac
MarioQe moze a nie namieszasz bo tonie ingerencja w dysk tylko zmiana jego szybkosci pracy
nie bez winy jest teź karta grafiki, a szczególnie Geforce
ale czy to rzeczywiscie przez to moze dziac sie takie cos??? Mozliwe, tylko nie chcem kolesiowi cos w kompie pomieszac 8)
zalezy jaka masz plyte ale generalnie jak otworzysz kompa to sa dwa lub cztery mozliwosci podlaczenia tasmy jeden lub dwa sa szybkie tzn dysk moze pracowac od udma66 wzwyz. maja inny kolor czasem to powoduje przeklamania
Za bardzo nie kumam jak mam przelaczyc, o co chodzi, to jest primary i slave mam to przelaczyc???
zgadza sie najczesciej jest winny kontroler dyskow przepiecie na czas instalacji na normalny kanal najczesciej sprawe zalatwia
znajomy mial ten sa problem na abicie bx133
mial 4 dyski
kontroler na plycie + raid
po odlaczeniu dyskow wszystkich i zostawieniu jednego na ktorym mial byc xp poszlo
mial 4 dyski
kontroler na plycie + raid
po odlaczeniu dyskow wszystkich i zostawieniu jednego na ktorym mial byc xp poszlo
Strona 1 / 1