POMOCY w sprawie licencji–klucza

Potrzebuje pomocy i szukam jej bardzo mam zakupiłem kiedyś komputer z xp profesional ale tego windowsa nie zainstalowałem korzystałem ze starszego systemu teraz bardzo chcial bym zainstalowac win xp ale zagineła mi ta naklejka co jest na opakowaniu, opakowania nawet jeszcze nie zdąźyłem otworzyć jest orginalnie zafoliowane nie wiem czy teraz da rade odzyskać owy klucz i co robicc POMOCYYYYY !!!!!!

Odpowiedzi: 6

ober:
Kupujesz sobie nowa naklejke z numerem :–) nosnik i instrukcje do Windowsa daja gratis

:–)

Tiaa i jeszcze ładne pudełko lub kopretę dostanie, gratis oczywiście :wink:

8) Pozdro.
moohomor
Dodano
08.03.2006 22:27:17
Jest na to prosty sposob:

idziesz do sklepu komputerowego, choc i w empiku widzialem i co robisz?

Kupujesz sobie nowa naklejke z numerem :–) nosnik i instrukcje do Windowsa daja gratis

:–)
ober
Dodano
08.03.2006 01:16:54
Nie zdziwię się jak konsultant M$ powie: "wzruszyła mnie Pańska historia, ale ... [bla bla] musi Pan nabyć następną kopie systemu". :D
spiderko
Dodano
08.03.2006 01:03:09
a więc dokładnie naklejki jest połowa czyli nie ma częsci z numerem coś musiało się z nią stać kartonu to nie mam tylko wszystko jest owinięte folią i nie ma tej naklejki ja z nią musiałem sam coś zrobić ale co nie pamiętam oki to dzwonie do ms zobaczymy ale jęsli ktos miał juz taki przypadek prosze o kontakt
oma
Dodano
07.03.2006 22:06:01
oma:
ale zagineła mi ta naklejka co jest na opakowaniu, opakowania nawet jeszcze nie zdąźyłem otworzyć jest orginalnie zafoliowane

Sama się odkleiła? Przecieź ona jest bardzo dobrze podklejona :wink: .
Chyba źe wycięta z kartonem ale piszesz, źe karton oryginaliny zafoliowany. Dzwoń do M$ i opowiedz o swojej historii.

8) Pozdro.
moohomor
Dodano
07.03.2006 20:53:18
..a gdzie świstak w tej całej historii ?
AdasB
Dodano
07.03.2006 20:28:43
oma
Dodano:
07.03.2006 19:04:52
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1