POMOCY TAG..................
Chciałem zapytać czy ktoś z obecnych tu ludzi ma program o nazwie TAG (lub wie skąd moźnabuy go wziąć) poniewaź mój tat pilnie potrzebuje go aby odtwozyc pliki i wrzucić to worda bede wdźwięczny zaa szybką pomoc
Odpowiedzi: 8
WinImage
W Nero mozna podgladac
WinISO
W Nero mozna podgladac
WinISO
jhuź go ściagmałem ale tam jest napisane źe są trzy obrazy dyskietek zrobione nortonem commanderem
ale ściagnąłem równieź nortona commandera ale kurde za chiny demokratyczne( :D ) nie bardzo wiem jak to odtworzyć pliki te maja rozszerzenie *.img
ale ściagnąłem równieź nortona commandera ale kurde za chiny demokratyczne( :D ) nie bardzo wiem jak to odtworzyć pliki te maja rozszerzenie *.img
Sorry promienie, ale nie wiem czy to program darmowy i w zwiazku z tym jednak linka nie podam. Ale przynajmniej wiesz, ze jest :wink: .
hm.. coś mi sie nie wydaje aby EL_NINO podał bez tajemnego EL–owego słowa... "Prosze"... zarzarta z Niego bestia !!
dzieki batdzo ale podaj dokłądnego linka
i co trzeba wpissać
i co trzeba wpissać
Ano byl. Dzialalem na nim ladnych pare lat temu, ale juz go nie mam.
Po paru minutach googlania znalazlem :P .
TAG 3.12 – 2,6 MB
TAG 2,07 – 516 KB
Po paru minutach googlania znalazlem :P .
TAG 3.12 – 2,6 MB
TAG 2,07 – 516 KB
spox dzieki to to ja tez znalaazłem ale mi chodzi źe kiedyś był taki edytor tekstowy TAG a nie jakiś przelicznik miar
spox dzieki to to ja tez znalaazłem ale mi chodzi źe kiedyś był taki edytor tekstowy TAG a nie jakiś przelicznik miar
Strona 1 / 1