Pomocy Standartowy port gier?
mam problem w menadzeze urzadzen mam odlonczony standartowy por gier pisze kod 29 moze to byc powodem ze bezpszewodowa klawiatyra po restarcie kompa niekomunikuje sie pisze wcisnij F1 i tez niedziala wtedy musze podlanczac stara przewodowa wgralam sterowniki do klawiatury i USB i nic co mam zrobic zeby to wkoncu zadzialalo jak trzeba.POMOCY!!!
Odpowiedzi: 1
Czy nowy zestaw mysz i klawiatura pracuje na jednym nadajniku.
Uruchom kompa na klawiaturze i myszy PS2.
Sprawdz czy porty USB działają.
Odinstaluj wszystko oprogramowanie co mysz i klawiatura z kompa.
Wejdz do menadzera urządzeń i odinstaluj wszystkie myszy i klawiatury,zamknij kompa.
Przełącz na nowy zestaw,wejdz do biosu i zrób reset biosu na defaults ustaw co trzeba i włącz jak jest opcja klawiature USB, a wyłącz klawiature PS2 zapisz bios i start.
Posiłkuj się ksiąźką do płyty głównej,lub weź kogoś kto zna się na biosie.
Jak dalej nie działa na uruchomionym kompie pod klawiaturą i myszą i na nadajniku masz przyciski resetujące zestaw,weź kogoś i zresetujcie wszystko jednocześnie.
Sprawdz baterie czy dobre.
Jak nic moźliwe źe zestaw uszkodzony.
Uruchom kompa na klawiaturze i myszy PS2.
Sprawdz czy porty USB działają.
Odinstaluj wszystko oprogramowanie co mysz i klawiatura z kompa.
Wejdz do menadzera urządzeń i odinstaluj wszystkie myszy i klawiatury,zamknij kompa.
Przełącz na nowy zestaw,wejdz do biosu i zrób reset biosu na defaults ustaw co trzeba i włącz jak jest opcja klawiature USB, a wyłącz klawiature PS2 zapisz bios i start.
Posiłkuj się ksiąźką do płyty głównej,lub weź kogoś kto zna się na biosie.
Jak dalej nie działa na uruchomionym kompie pod klawiaturą i myszą i na nadajniku masz przyciski resetujące zestaw,weź kogoś i zresetujcie wszystko jednocześnie.
Sprawdz baterie czy dobre.
Jak nic moźliwe źe zestaw uszkodzony.
Strona 1 / 1