Pomocy RegCleaner jak to dziala?
Poniewaź mam problemy z zamykaniem sie widnows kolega poinformowal mnie ze to moze byc spowodowane przeładowaniem rejestru i kazał sciagnac najnowszego RegCleaner–a ktory sprzata rejestr. No dobra programik sciagniety zainstalowany i nawet po polanszczyznie tylko jest jedo ale jak tego sie uzwa slyszalem jak cos waznego sie saksuje to caly sytem siadzie ale holera ja nawet nie wiem co ja ma tu usnac a co nie. Ja tam zaden hacker to nie jestem tylko nowicjusz jak sie patrzy, holerka za duzo tu tabelek :shock: oczoplasu tu dostane. Pomyc!!
Z gory z pomoc i obelgi dziekuje
Z gory z pomoc i obelgi dziekuje
Odpowiedzi: 9
Jak juź poczytałeś,to jeźeli masz Ad–aware 6 Plus lub Professional [ Personal nie ma Ad–Watch`a]– załączony i uaktywniony do Plus lub Pro moduł Ad–Watch 3 blokuje pierwsze kliknięcie na "wyłącz" komputer.Następne jest z powodzeniem.
8)
8)
Ale jednak zaczynam cos rozumiec wnioskujac po tym mam zainstalowac tego Ad–aware6 i jeszcze spolszczonko fajno moze bede cos rozumiam tylko teraz trzeba sie nauczyc to obslugiwac :P Ta stronka tez jest calkiem dobra http://www.lomsel.com.pl/
Ale jednak zaczynam cos rozumiec wnioskujac po tym mam zainstalowac tego Ad–aware6 i jeszcze spolszczonko fajno moze bede cos rozumiam tylko teraz trzeba sie nauczyc to obslugiwac :P Ta stronka tez jest calkiem dobra http://www.lomsel.com.pl/
tire:Ad–aware 6 jest programem antyspywarowym,czyli antyszpiegowskim.
Zgodnie z twoją powyźszą deklaracją nt.umiejetności,zachęcam do wejścia na www.antywirus.note.pl i zapoznania się z opisem tegoź programu.
8)
Czarna magia na tej stronce jest czarna oj czarna nic nie rozumiem czy jajetem taki tempy czy mi sie zdaje :roll: dziekuje za stronke sprobuje sie podszkolic trohe ale dalej nic nie rozumeim
Ad–aware 6 jest programem antyspywarowym,czyli antyszpiegowskim.
Zgodnie z twoją powyźszą deklaracją nt.umiejetności,zachęcam do wejścia na www.antywirus.note.pl i zapoznania się z opisem tegoź programu.
8)
8)
Ad–aware 6 jest programem antyspywarowym,czyli antyszpiegowskim.
8)
8)
tire:
Usterkę jak twoja powoduje teź Ad–watch 3.0 będący składnikiem Ad–aware 6 Plus lub Pro.Tu trzba 2 razy zamykać[innego sposobu nie próbowałem].
Prócz tego moźe być usterka hardwarowa[siadł sprzęt].
Pozdrawiam. 8)
Pprzerpaszam ze co a co to jest Ad–aware6 plus i te inne, ja jeszcze haker to ja nie jestem mozna nieco plynniej i jasniej jesli mozna prosze dziekuje
Program automatycznie tworzy kopię bezpieczeństwa,chyba,źe uźytkownik nie zgodzi się.
Jest to jeden z najbezpieczniejszych cleanerów Rejestru.
Usterkę jak twoja powoduje teź Ad–watch 3.0 będący składnikiem Ad–aware 6 Plus lub Pro.Tu trzba 2 razy zamykać[innego sposobu nie próbowałem].
Pozdrawiam. 8)
Pozdrawiam. 8)
Program automatycznie tworzy kopię bezpieczeństwa,chyba,źe uźytkownik nie zgodzi się.
Pozdrawiam. 8)
Pozdrawiam. 8)