pomocy przy grach wyłącza się monitor
mam taki problem mamkompa:
durona900
k7s5a
128 sd ram
geforce2 mx 100/200
stery do grafy wersja 45.33
chcaiłbym sobie pograć w gry typu FIM speedway grand prix
lub skoki narciarskie 2003
więctak w obu grach włąćza się menu wyboru opcji itd. ale kiedy chcę zaczą frać wyłąćza sie momnitor( jest właczony do prąd) głosniki wyddają dźwięki i musz enaciśnąć ALT+TAb i wyłaćzyć system WIN XP PRO SP2 co wy na to
durona900
k7s5a
128 sd ram
geforce2 mx 100/200
stery do grafy wersja 45.33
chcaiłbym sobie pograć w gry typu FIM speedway grand prix
lub skoki narciarskie 2003
więctak w obu grach włąćza się menu wyboru opcji itd. ale kiedy chcę zaczą frać wyłąćza sie momnitor( jest właczony do prąd) głosniki wyddają dźwięki i musz enaciśnąć ALT+TAb i wyłaćzyć system WIN XP PRO SP2 co wy na to
Odpowiedzi: 11
ja nie chce nic sugerować ale ten dysk jest nowy po drugie system aktualnie ma jakeiś 3 godziny bez dojścia do LANU i neta co ty nato
ja nie chce nic sugerować ale ten dysk jest nowy po drugie system aktualnie ma jakeiś 3 godziny bez dojścia do LANU i neta co ty nato
Ja polecam włorzyć kompakt do cd–romu i sformatować wszystkie dyski. :D A potem po kolei wgrywać najpierw stery ot płyty głónej, grafe, potem całą reszte. Jeśli często masz bajzel na dysku, najlepiej czystemu systemowi zrobić obraz i przywracać go kiedy coś sie popsuje. Polecam program "drive image". Jeśłi znacie inne dobre programy napiszczcie.
spox kornelio sorry tylko wymyśl co co zaadzaiała ok
hehe...jestem ciekaw ile koles ma latek...Jeszcze pyszczy...co za tupet! Kompletny brak skruchy...Facet, popracuj nad soba, bo tak jak napisal kolega...nikt nie bedzie Ci odpowiadal na posty, jesli wczesniej nie zostaniesz zablokowany.
Ps. Nad ortografia przydaloby ci sie popracowac– to sie przydaje w zyciu...Jesli ktos pisze przez internet to nie znaczy to o tym, ze mozna robic co sie chce. Czlowiek inteligentny potrafi dostosowac sie do kazdych warunkow, sytuacji...Wiec zacznij uzywac tego czegos na karku! A nie fochy strzelasz!
Ps. Nad ortografia przydaloby ci sie popracowac– to sie przydaje w zyciu...Jesli ktos pisze przez internet to nie znaczy to o tym, ze mozna robic co sie chce. Czlowiek inteligentny potrafi dostosowac sie do kazdych warunkow, sytuacji...Wiec zacznij uzywac tego czegos na karku! A nie fochy strzelasz!
Przykro mi źe Pan Łukasz którego mam okazje znać i który sie tak wyraźa w naszej obecności (powiedziałbym wylgarnie), nie docenia naszego trudu. Jest on na tyle głupi zeby pisać "kornel idioto". Takie zachowanie prowadzi do BAN'a. Jeszcze jeden taki wybryk i admini się dowiedzą o wszystkim, o ile tego wcześniej nie przeczytają. ZACHOWÓJ SIĘ! To jest FORUM a nie melina z ziomalami w której wszyscy na siebie krzyczą!! Zrozum to wreszczie. Za takie coś to sie wywala na zbity monitor! Pamietaj i nie rób tego wiecej.
Co do samego tematu to masz pecha. Jeźeli twoje posty bedą wyglądały właśnie w taki sposób to nikt nie bedzie chiał tobie pomagać.
Co do samego tematu to masz pecha. Jeźeli twoje posty bedą wyglądały właśnie w taki sposób to nikt nie bedzie chiał tobie pomagać.
TAK SIĘ SKŁĄDA ŻE TO ON SKŁADAŁ TEGO KOMPA I TO ON WSYZTSKO USTAWIAŁ A JAK NIE WIESZ TO SIĘ *********** NIE WYMĄDRZAJ OK
sam se walnij ok
sam se walnij ok
kornel kolego ściągnąłem juź te stery ni.!!!!!!!!!1 i twoje rady nic nie dały nawet po zmaninie w biosie więc się łaskawie schowaj je chyba źe wymyśłisz coś co zadziała
w narzędzaich administracyjnych nic się nie wyświetla o jakim kolwiek błędzie AGENTŁOSIu
a wbiosie ramu na grafe sam usatwiałeś maksa (szczegół co nie KORNELIO PRZESTAŃ)
w narzędzaich administracyjnych nic się nie wyświetla o jakim kolwiek błędzie AGENTŁOSIu
a wbiosie ramu na grafe sam usatwiałeś maksa (szczegół co nie KORNELIO PRZESTAŃ)
Po pierwsze. Kiedy piszesz na jakims forum to obowiązuje cię słownik poprawnej polszczyzny. Na elektroda.pl by cię juź za te byki wywalili :lol: .
Co do twojego problemu to ustaw w BIOS'ie wiekszą ilość RAM na karte graficzną i zmień AGPx2 na AGPx4 jesli wcześniej tego nie zmieniłeś. Jeźeli sterowniki 45.33 nie działają prawidłowo, to ściagnij najnowsze z www.nvidia.com. A tak na marginesie to czy gra sie zwiesza czy tylko nic nie widać na monitorze? Sprawdz w dzienniku błedów co zostało wygenerowane. Moźe to przybliźy nam sprawę. Resztę niech inni Tobie radzą. Powodzenia.
Co do twojego problemu to ustaw w BIOS'ie wiekszą ilość RAM na karte graficzną i zmień AGPx2 na AGPx4 jesli wcześniej tego nie zmieniłeś. Jeźeli sterowniki 45.33 nie działają prawidłowo, to ściagnij najnowsze z www.nvidia.com. A tak na marginesie to czy gra sie zwiesza czy tylko nic nie widać na monitorze? Sprawdz w dzienniku błedów co zostało wygenerowane. Moźe to przybliźy nam sprawę. Resztę niech inni Tobie radzą. Powodzenia.
spokomonitor jest dobry bo nigdzy wcześcniej nic akiego nei było co robić
a co to za monitor ? moze gry maja ustawiona za suza rozdzielczosc na jego mozliwosci ?
Strona 1 / 1