POMOCY: problem z odtwarzaniem filmow...
Przeinstalowalem system z win 2000 pl na XP prof. PL (z SP 1). Zainstalowalem AC3 i Nimo Codec Pack, dzieki ktoremu moglem w windowsie 2000 odtwarzac rozne filmy (aviki, empegi, divxy), a w systemie XP – ***! Sciagnalem wersje 9 beta windows media player, ale tak jak osemka wypierdziela sie przy probie odtworzenia jakiegokolwiek filmu. Pomozcie prosze, bo nie chce z powodu filmow wracac do win 2000.
Odpowiedzi: 9
Teź mam live i mi trzeszczało, wywaliłem i juź nie trzeszczało nie wiem czemu się tak działo. Ale generalnie to ten pack jest niepotrzebny, spodkałem się tylko z jednym filmem w którym nie miałem dźwięku, zainstalowałem tylko brakujący kodek i cześć.
Teź mam live i mi trzeszczało, wywaliłem i juź nie trzeszczało nie wiem czemu się tak działo. Ale generalnie to ten pack jest niepotrzebny, spodkałem się tylko z jednym filmem w którym nie miałem dźwięku, zainstalowałem tylko brakujący kodek i cześć.
Uwaźam,źe Wojtek,ma rację.... 8)
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Nie moge sie z Tobą zgodzić ,bo za desperata sie nie uwaźam ,a kompa mam podłaczonego do kina domowego i dźwięk chodzi jak marzenie ,mam sb live ,ale ustawionego na 2 gł. bo więcej mi nie potrzeba ,a wcisnęli mi w promocji!!!
Jak kiedyś miałem zainstalowany nimo pack to dźwięk skrzeczał podczas odtwarzania mp3. Najlepiej tego packa nie instalować, no chyba źe jest się juź w desperacji.
Jak kiedyś miałem zainstalowany nimo pack to dźwięk skrzeczał podczas odtwarzania mp3. Najlepiej tego packa nie instalować, no chyba źe jest się juź w desperacji.
Odinstalowalem Nimo i zainstalowalem raz jeszcze, ale wersje Basic i... ZADZIALALO wreszcie B)).
zauwaźyłem źe xp jest bardzo wrazliwy na ilosc programów ,czy inaczej pakietów z codecami .u mnie jak juź kiedys pisałem ,hula wsio na samym nimo ,natomiast kolega ,zeby odtworzyć np.dzien swira musiał odinstalować wszystko co miał do tej pory i na gołym nimo poszedł ,być moze cos u ciebie sie po prostu gryzie ,a ac3 nimo tez posiada.
zauwaźyłem źe xp jest bardzo wrazliwy na ilosc programów ,czy inaczej pakietów z codecami .u mnie jak juź kiedys pisałem ,hula wsio na samym nimo ,natomiast kolega ,zeby odtworzyć np.dzien swira musiał odinstalować wszystko co miał do tej pory i na gołym nimo poszedł ,być moze cos u ciebie sie po prostu gryzie ,a ac3 nimo tez posiada.
Strona 1 / 1