pomocy no niemoge juz

pomocy jak to zrobic .mam problem przeinstalowalem z windowsa me na xp i zaczelo sie.kiedy wlaczam jaka kolwiek gre zwerza mi sie obrzaz bo bokach( a normalnie wszystko chodzi ok oprocz gier) i nawet kiedy zrobie wieksza rozdzielczosc w grze to dalej jest to samo co mam zrobic co dla mnie to czarna magia .odpiszcie help.

Odpowiedzi: 2

medikopter:
pomocy jak to zrobic .mam problem przeinstalowalem z windowsa me na xp i zaczelo sie.kiedy wlaczam jaka kolwiek gre zwerza mi sie obrzaz bo bokach( a normalnie wszystko chodzi ok oprocz gier) i nawet kiedy zrobie wieksza rozdzielczosc w grze to dalej jest to samo co mam zrobic co dla mnie to czarna magia .odpiszcie help.
ja dodam ze na 90% to odswieźanie ekranu, pewnie monitor nie daje rady albo grafika, a tak na boku to wywal tą hybryde MEXP i zainstaluj sobie XP na czysto
SHADOW–XIII
Dodano
27.07.2004 14:48:32
Po pierwsze to po ki czort ten załącznik ?
Co on ma ilustrować?
Zaś co do przyczyn powstałych błedów to pewnikiem masz coś nie tak ze sterownikami, ich spółpracą z DX ,albo ........bo ja wiem czym jeszcze.
Opisz jaka jest konfiguracja sprzetowa, podaj rodzaje gier – OpenGL, Dx, podaj jakich sterowników uzywasz.
To tak z grubsza.

Rebe nie pytaj po ki czort tylko kasuj. Juź za późno, uprzedziłem Cię :wink: ...aligator...
Rebe
Dodano
27.07.2004 10:22:37
medikopter
Dodano:
27.07.2004 10:14:57
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1