Pomocy napisy"warjujo"
Od pewnego czasu jak instalowałem nowsze Kodaki, dzieją się dziwne źeczy.najpierw w niektórych filmach mam podwujne napisy ,dodatku napisy gubią się, czasami wyświetlają się na pół sekundy aź cięźko coś zrozumieć.
Odpowiedzi: 6
Skasuj wszystkie kodeki oprócz np. Quick Time`a bo i tak to nie ma nic wspólnego. Zainstaluj najnowszego ffdshow i juź po kłopocie. Zainstalowałeś po kilka kodeków, które mają moźliwości wyświetlania napisów więc stąd ten problem!
Salio:Miesiąc temu nie miałem źadnych problemów!
Skoro miesiąc temu było spox a po zassaniu i zainstalowaniu "nowszych" kodeków dzieją się dziwne rzeczy to pomyśl moźe o przeskanowaniu kompa antywirem. Moźe jakiś robaczek biega ci w tle i robi róźne dziwne rzeczy z napisami. :wink: Pozdro.
Doradzam przeinstalowanie kodeków
a co do
kliknij w zieloną strzałkę na trayu i zaznacz "hide subtitles"
a co do
Salio:...najpierw w niektórych filmach mam podwujne napisy
kliknij w zieloną strzałkę na trayu i zaznacz "hide subtitles"
w kaźdym programi tak się coś wali(allayer, bestplayer, vplayer, media player clasic)zainstalowałem kodeki: Xvid MPEG–4 video codec,K–Lite Codec Pack 2.62 Full, Qwick Time Alternative 1.61,ffdshow–20030523.Miesiąc temu nie miałem źadnych problemów!
Moźe to wina playera jakiego uźywasz?
Moze zdradzisz tajemnice i napiszesz jakie to "nowsze" kodeki... FfdShow ma mozliwosc wyswietlania napisow, DirectVobSub i jeszcze kilka innych...
Strona 1 / 1