Pomocy moje gg
Mam problem z gadu–gadu.Gdy chcę go uruchomić pojawia się takie okno.Co robić.Powiem teź źe instalowałem i przeinstalowywałem gg z 20 razy myślałem źe pomorze.
Odpowiedzi: 10
A ja jak tak miałem z gg teź mi to okienko wyskakiwało co Tobie i zainstalowałem sobie jakąś starą wersję gg po czym się zaktualizowała i działą do tej pory bez najmniejszych kłopotów
w PowerGG/PowerProject jest wtyczka Inwigilator ... z tego co wiem jest podobno coś takiego dla tlena .. wiadomosc.info (dział wtyczki lub tlen)
A jeśli ja niechce sie narzucać i tak pocichu sprawdzić? W gg mozna było spróbować wysłać jakiś plik i jak byłem w kontaktach to było ok a jak nie to pisało mi ze nie jestem autoryzowany .
A zapytać sie ? tą forme lepiej zostawmy :)
A zapytać sie ? tą forme lepiej zostawmy :)
Lipton:A jak sprawdzić czy dana osoba dodała mnie do swojej listy kontaktów w tlenie ?
Zapytać ? :mrgreen:
A jak sprawdzić czy dana osoba dodała mnie do swojej listy kontaktów w tlenie ?
wedź na http://www.gadu–gadu.pl/pytania.htm#winxp tam znajdziesz na pewno :!:
a jak i to nie pomoźe uruchom ponownie rejestr w taki sposób ctrl+alt+del wybierz zakładke procesy i daj explorer.exe zakończ i potem daj nowe zadanie lub uruchom explorer.exe i od razu po przeładowaniu włacz gg i powinno działać :D
zgadzam sie co do shadowa – XIII wez scagnij sobie po prostu uaktualnienia do windowsataki service pac do progamów i powinno odpalić
wystarczy uruchomic w trybie zgodnosci a zreszta tego typu tematow jest bardzo wiele na forum
a masz wszystkie Windows Update'y ??? (czytamy na stronie głównej producenta źe trzeba mieć wszystkie update'y)
Strona 1 / 1