Pomocy!!! mam tego dość!!

Za kaźdym razem jak kliknę na ikonę folderu prawym klawiszem myszy to wywala mi błąd explorer.exe spowodowany przez kernel32.dll .. oczywiscie klikam zamknij i wszystko szlag trafia.. win przeładowuje pulpit... jest tak za kazdym razem nawet jak podswietle katalog i na pasku zadań klikne plik >> ten sam błąd.. próbowałem juz naprawiać system i nic.. zainstalowałem service pack 1 i wszystkie uaktualnienia z WinUpdate.. dalej lipa.. help plizzzz!!!.. aaa (przy próbie kopiowania katalogow ctr+c dzieje sie to samo) :oops:

Odpowiedzi: 4

mmaryan:
Za kaźdym razem jak kliknę na ikonę folderu prawym klawiszem myszy to wywala mi błąd explorer.exe spowodowany przez kernel32.dll .. oczywiscie klikam zamknij i wszystko szlag trafia.. win przeładowuje pulpit... jest tak za kazdym razem nawet jak podswietle katalog i na pasku zadań klikne plik >> ten sam błąd.. próbowałem juz naprawiać system i nic.. zainstalowałem service pack 1 i wszystkie uaktualnienia z WinUpdate.. dalej lipa.. help plizzzz!!!.. aaa (przy próbie kopiowania katalogow ctr+c dzieje sie to samo) :oops:

Jak się dobrze nakopie w windozie to i takie głupawe komunikaty moźna spotkać jaj wyźej .
Jak się ne da z tym nic zrobić?
Zawsze skuteczna metoda u windy zainstalować system od nowa ()nie reinstalować)– bo błędy zostaną
Pozdrawiam.!!
Anonymous
Dodano
20.05.2003 08:14:30
niestety.. przegralem plik od kumpla.. najpierw explorer.exe i kernell32.dll i system wogole nie odpalil.. pozniej przywrocilem stary kernel32.dll i system odpalil z nowym explorerem ale problem dalej jest.. powiedzcie plizz co mam zrobic!!!!.. hilfe!!!!
mmaryan
Dodano
20.05.2003 01:30:53
mój mail: mmaryan@poczta.fm .. z góry dzieki.. mam nadzieje ze zadziała..
mmaryan
Dodano
19.05.2003 21:56:37
Podaj maila, to ci podeśle ten plik. Bardzo prawdopodobne źe masz go uszkodzonego.
Thomas
Dodano
19.05.2003 21:53:29
mmaryan
Dodano:
19.05.2003 19:52:07
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1