Pomocy ludzie
Mam problem przy instalacji windowsa xp.Kiedy juz przejde przez wszystkie etapy i zaczyna sie instalacja to chyba występuje jakis bląd.Pokazuje sie czarny ekran i choc mam dobry komputer to musze czekac bardzo długo, ponad 2 godziny(dłuzej juz nie czekałem bo myślałem ze cos sie spartaczyło.
Błagam napiszcie ile Wam sie instaluje ten windows i jak wygląda instalacja, czy tak jak u mnie–czarny ekran?
Błagam napiszcie ile Wam sie instaluje ten windows i jak wygląda instalacja, czy tak jak u mnie–czarny ekran?
Odpowiedzi: 13
EL NINO:Dlatego napisalem ze nie jest to regula. Jednak wlasnie przy takich objawach – czarny ekran – byl i jest to najbardziej prawdopodobny powod.Tomekk:Ja instalowałem i na FX 5200 i na 2 MX 400 i nie było problemów nigdy.
Wystarczy przegladnac archiwa wielu list dyskusyjnych i podobnych for/forumow/forow ( :mrgreen: ).
EL NINO ma rację, jednka karta karcie nie równa. To jest jak sytuacja gdy jak komp stoi na ziemi to nie działa, a na biurku działa.
Dlatego napisalem ze nie jest to regula. Jednak wlasnie przy takich objawach – czarny ekran – byl i jest to najbardziej prawdopodobny powod.Tomekk:Ja instalowałem i na FX 5200 i na 2 MX 400 i nie było problemów nigdy.
Wystarczy przegladnac archiwa wielu list dyskusyjnych i podobnych for/forumow/forow ( :mrgreen: ).
EL NINO:Byle nie GeForce.
El ale o jakiego GeForce Ci chodzi ??
Bo jest ich duźo.
Ja instalowałem i na FX 5200 i na 2 MX 400 i nie było problemów nigdy.
musisz sie zemną skontaktować:))Napisz mi maila :D
W wiekszosci wypadkow (chociaz nie zawsze), czarny ekran na poczatku instalki spowodowany jest wlasnie ta grafika. Zaleca sie na czas instalacji podmiane na inna karte._Marcin_:Nie, to błąd rzeczywiście tej grafiki bo mam GeForce.
Mozesz rowniez sprobowac pozyczyc od kogos kto ma XP kostke RAMu, aby wykluczyc ewentualnosc uszkodzonej pamieci u Ciebie.
Ja ma ge–force i xp i nie ma problemów!!!
Spróbuj załatwić inną instalke i napisz co jest?
Spróbuj załatwić inną instalke i napisz co jest?
ja instalowalem XP Prof na GeForce i bez problemów
napisz dokładnie jakiego masz kompa jaki procesor, jaki RAM
a co do instalacji XP to jest bardzo prosta, wszystko odbywa się krok po kroku, nie da rady sie pomylić :D
zresztą było juz o tym na forum
napisz dokładnie jakiego masz kompa jaki procesor, jaki RAM
a co do instalacji XP to jest bardzo prosta, wszystko odbywa się krok po kroku, nie da rady sie pomylić :D
zresztą było juz o tym na forum
A i powiedzcie jak wygląda instalacja bo nigdy jeszcze jej nie widziałem.
Nie, to błąd rzeczywiście tej grafiki bo mam GeForce.
Mój kolega który mi porzyczył windowsa tez sobie go instalował i było dobrze, więc to na pewno wina karty
Ale jeszcze sie go zapytam na GG jaką ma karte bo z tego co pamiętam to tez chyba GeForce. :cry:
Mój kolega który mi porzyczył windowsa tez sobie go instalował i było dobrze, więc to na pewno wina karty
Ale jeszcze sie go zapytam na GG jaką ma karte bo z tego co pamiętam to tez chyba GeForce. :cry:
Ja tak samo miałem jak kilka tygodni temu zaczynałem instalowac na nowym komputerze win 95 i Win 98 zaczynał instalowac i czarny obraz – natomiast instalacje XP– HE chwycił od razu i do dzis wszystko jest ok
PS: moze instalujesz z piratów...........i jest jakis bład
PS: moze instalujesz z piratów...........i jest jakis bład
Byle nie GeForce.
Jaka byłaby dobra?
jaka masz grafe :?:
sprobuj z inna grafika. pozycz a moze masz jeszcze jakas.
sprobuj z inna grafika. pozycz a moze masz jeszcze jakas.
Strona 1 / 1