[POMOCY INTERNET]
mam taki problem źe bardzo często wyskakuje takie coś korzystam z ie 6.0 ,oźe to jakiś wirus zainstalowałem ad–aware i dalej to samo
jeśli ktoś wie to niech pomźe bo mam ten problem od tygodnia i nawet nie moźe korzystać z internetu
Odpowiedzi: 9
mksdziegiel, ten problem był juź poruszany na forum jakieś dwa tygodnie temu i było podane skuteczne rozwiązanie.
Zobacz archiwalne posty w działe Bezpieczeństwo.
BTW ilość emotów moźesz sobie darować.
Zobacz archiwalne posty w działe Bezpieczeństwo.
BTW ilość emotów moźesz sobie darować.
zainstalowałem NETSCAPE(R) i dalej jest to samo
1.ikonka Flash Get 2.ikonka Sothink SWF Decompiler
co mam robić !!!
chyba wyrzuce kompa z okno !!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
1.ikonka Flash Get 2.ikonka Sothink SWF Decompiler
co mam robić !!!
chyba wyrzuce kompa z okno !!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Tu jest rozpiska co i jak http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=19974
juz myslałem ze napiszesz jakiego hi jacka :lol:
skrajnie po prawej stronie masz jakies dwie ikony jedna jest czarna a drugo to lupa na niebieskim tle
skrajnie po prawej stronie masz jakies dwie ikony jedna jest czarna a drugo to lupa na niebieskim tle
moźe to jakiś wirus
nie chcę zmieniać przeglądarki
nie chcę zmieniać przeglądarki
jaką ikonkęRudiczek:a weź wklej loga z hi jacka bo juz widze jakąs dziwną ikonke na pasq ale nie wiem co to
jaczek:zainstaluj inną przeglądarke internetową np: Firefox
Tia. A jak mnie boli glowa to odrazu robie trepanacje :P
zainstaluj inną przeglądarke internetową np: Firefox
a weź wklej loga z hi jacka bo juz widze jakąs dziwną ikonke na pasq ale nie wiem co to
Strona 1 / 1