pomocy haslo w IE do poczty
Zalozylem sobie konto na onecie i zapomnialem do niego hasla nie tyle co zapomnialem co jeszcze wczoraj je pamietalem bo wpisalem troche na pale :( i dzis juz klops nie pamietam jakie to byly cyferki czy jest jakis sposob aby je odzyskac z historii ie czy czegokolwiek innego, acha nie wybieralem opcji jakis tam pytan gdybym je zapomnial :(. Prosze o pomoc
Odpowiedzi: 3
spiderko:Skoro je wczoraj zakładałeś, nie pamiętasz hasła, nie wpisałeś podpowiedzi, itp. to załóź sobie nowe konto. Większa strata by była gdybyś stracił hasło do konta które posiadasz od dłuźszego czasu.
Zgodzę się ze Spiderko Ja miałem taki przypadek źe Mi się ktoś na poczte włamał, którą miałem spory czas to dopiero rozpacz, a teraz czym prędzej zakładaj nową :).
Skoro je wczoraj zakładałeś, nie pamiętasz hasła, nie wpisałeś podpowiedzi, itp. to załóź sobie nowe konto. Większa strata by była gdybyś stracił hasło do konta które posiadasz od dłuźszego czasu.
Mi się wydaje źe , chyba innej opcji nie ma poza tym źe nie pamiętam swojego hasła, nie włączyłeś moźe opcji w ie źeby Cię pytał podczas logowania, źeby zapisywać hasło i login :?:
Strona 1 / 1