POMOCY!!!!! CZY WSZYSTKO STRACONE????

Ostatnio padł mi Windows XP :( Musiałam go od nowa zainstalować gdyź nie mogłam go ani naprawić, ani uruchomić w trybie awaryjnym. Po prostu przestał działać...
Nie sformatowałam przy tym dysku C, aby nie stracić jakźe waźnych dla mnie danych...
I co?? Niestety nie mam dostępu do swoich folderów, które poprzednio były dostępne tylko dla administratora. Pojawia się komunikat o braku dostępu... Czy moźna to zmienić?? CZy jednak wszystko stracone???
Proszę, pomóźcie!!!!!!!
Pozdrawiam

Odpowiedzi: 5

Stare pliki moźesz odzyskać wchodząc na dysku na któryma masz XP (C:) i w Documents and Settings wybierz uźytkownika którym byłaś wcześniej. tam w róźnych katalogach masz pliki z róźnych folderów, np: w folderze Pulpit pliki które były na pulpicie.
Moźesz tak odzyskać pliki ale tylko gdy podczas instalacji XP dałaś przy wybieraniu partycji na której ma być xp przy formatowaniu "pozostaw system plików bez zmain" czy coś takiego. Pozdrawiam.
bartek672
Dodano
28.10.2003 18:55:16
Witam
Moźesz przejąć wszystkie pliki do których nie masz dostępu na własność.
Ups, niedoczytałem do końca posta brtx sorry :oops: .
bodek–j
Dodano
26.10.2003 01:43:04
jaj wyłaczysz proste udostępnianie wejdź do właściwości katalogu którego nie mozesz edytować i wykasuj stare konto dotepu z poprzedniego sytemu. Załaduj teź admina
PrymusXp
Dodano
22.10.2003 12:35:45
heh, moze to nie najlepszy pomysl, ale przy pomocy Linuxa dostaniesz sie do tych plikow.

Ale wracajac do windowsa – sproboj przejac Administartorem na wlasnosc potzrebne Ci pliki i foldery.
brtx
Dodano
22.10.2003 01:12:02
heh, moze to nie najlepszy pomysl, ale przy pomocy Linuxa dostaniesz sie do tych plikow.

Ale wracajac do windowsa – sproboj przejac Administartorem na wlasnosc potzrebne Ci pliki i foldery.
brtx
Dodano
22.10.2003 01:12:02
cat
Dodano:
22.10.2003 00:14:58
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1