pomoc zdalna
Witam mam pytanie co moze byc przyczyna nie uruchamiania sie pomocy zdalnej oraz pomocy technicznej, nie mam wirusow mam wszystkie dostepne patche laczenie z service packiem 1 thx pzdr szacuken
Odpowiedzi: 10
El Nino a moźe zechciałbyś zerknąć na ten temat
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=19593&highlight=
Umnie sześciopak masz jak w banku
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=19593&highlight=
Umnie sześciopak masz jak w banku
Jak to nie wiesz ? Moze byc szesciopak Tyskiego :wink: :P .Agentlos:Nie wiem jak tobie dziękowac EL NINO!!!
EL NINO:Mozna rowniez sprobowac najpierw w Uruchom –> "helpctr –regserver" a pozniej wejsc do ukrytego folderu C:Windowsinf kliknac prawym na pchealth.inf –> instaluj
Nie wiem jak tobie dziękowac EL NINO!!! Wszystko zrobiłem jak napisałeś i DZIAŁA!!!! Jesteś SUPER!!!
Dobrze źe nie potrzebny był format systemu :D . Jeszcze raz dzięki za wszystko!!
Mozna rowniez sprobowac najpierw w Uruchom –> "helpctr –regserver" a pozniej wejsc do ukrytego folderu C:Windowsinf kliknac prawym na pchealth.inf –> instaluj
Dzięki za odpowiedz – teraz wiem chociaź czego szukać! :D
Nie wiem czy szkodza czy pomagają – to, źe u mnie coś się "psuło" wcale nie znaczy, źe jest to reguła.
Szybciej niź zabawa z łatkami będzię "naprawić" system, choć jeszcze przed tym spróbować warto sfc zastosować – płyta w naspędzie.
Szybciej niź zabawa z łatkami będzię "naprawić" system, choć jeszcze przed tym spróbować warto sfc zastosować – płyta w naspędzie.
Czyli co właściwie mam zrobic? Usuwać po kolei wszystkie łatki aź dojde do tej która spowodowała błędy, czy lepiej poszukać czegos ma stornie MicroSoftu?
W wielu przypadkach łatki szkodzą a nie pomagają... Tak jak ServicePack 2... :cry:
W wielu przypadkach łatki szkodzą a nie pomagają... Tak jak ServicePack 2... :cry:
Tak z rok temu ukaząła się poprawka MS – chyba ze 4 wtedy w kupie wyszły, kórej zainstalowanie powodowało u mnie brak dostepu do pomocy systemu ( pomocy zdalnej nie sprawdzałem ). Poprawka ta dawała ise zdeinstalować więc metodą pob i łędów zdołałem ją w końcu namierzyć. Po jakimś czasie jednak ją zainstalowąłem – tyle, źe bło to pewnie z dwa miesiące od daty jej ukazania isę i ten problem z pomocą juź nie występował.
To jedyne co mi sięk ojarzy z takim błedem, bo nawet wyłaczenie usługi pomocy systmeowej nie powoduje zablokowania dostępu do niej.
To jedyne co mi sięk ojarzy z takim błedem, bo nawet wyłaczenie usługi pomocy systmeowej nie powoduje zablokowania dostępu do niej.
Witam. teź mam taki problem jak opisuje wmby. Polega on na tym źe jak kolega napisał nie uruchamiają się Pomoc i obsługa techniczna oraz Pomoc Zdalna. Ale u mnie nie zawsze tak było. POstanowiłam kontynuować ten temat poniewaź mam kilka źeczy które które mogą pomóc w rozwiązaniu problemu a czas leci – więc moźe na cos jeszcze wpadniecie.
Mianowicie zaobserwowałem źe Pomoc i obsługa techniczna włączały sie kaźdorazowo na swieźo zainstalowanym systemie. Po wgraniu steroników i Uaktualnień przestała działać. Czy to moze lalezec od konfiguracji komutera w sensie orogramowania?
NORTON INTERNET SECURITY NIE POSIADAM JUŻ!
Macie jakieś pomysły? Knfigyracje w znaczeniu wprzetu macie w opisie,a loga z HiJack This moge podeslac :D . Jesli macie jakies sugestie to napiszcie! Moze cos zdzialam z wasza pomocą! :wink:
Mianowicie zaobserwowałem źe Pomoc i obsługa techniczna włączały sie kaźdorazowo na swieźo zainstalowanym systemie. Po wgraniu steroników i Uaktualnień przestała działać. Czy to moze lalezec od konfiguracji komutera w sensie orogramowania?
NORTON INTERNET SECURITY NIE POSIADAM JUŻ!
Macie jakieś pomysły? Knfigyracje w znaczeniu wprzetu macie w opisie,a loga z HiJack This moge podeslac :D . Jesli macie jakies sugestie to napiszcie! Moze cos zdzialam z wasza pomocą! :wink:
tak, usluga pomoc i obsluga techniczna jest uruchamiana automatycznie, a takze usluga dostep zdalny jest uruchamiana autmatycznie, mam win xp pro i system dziala bez zarzutu poza wyzej wymienionymi problemami pzdr
Strona 1 / 1