Pomoc z Outlook express
Mam problem, mając jedno konto emailowe na wp, chce aby dwie osoby miały do tego konta dostęp z dwóch różnych komputerów, skonfigurowałem odpowiednio outlook express na dwóch maszynach, i na obu komputerach można przeglądać i wysłać maile, ale problem jest taki że jak jedna osoba odczyta maila, to druga na drugiej maszynie tego odczytanego maila juz nie widzi, ma ktoś jakiś pomysł
dziękuje z góry za pomoc
Odpowiedzi: 4
Outlook pewnie nie ma tu nic do rzeczy. Prawdopodobnie wystarczy zmienić ustawienia konta na serwerze wp.pl. Ustawić tam, żeby wiadomości zostawały na serwerze ileś tam czasu, a nie uciekały za wcześnie. Problem może być jedynie z tym, że będą się ściągać po kilka razy.
Tak tak znalazłem już, ale nie miałem okazji sprawdzić, mam nadzieje że pomoże.
Dzięki wielkie za pomoc
Outlook express hmm musze sprawdzić bo nie wiem dokładnie która to wersja ale pewnie 6, nienawidzę tego programu, ale zostałem poproszony o konfiguracje go, nie wiedziałem że jest taka opcja, gdzie można ją znaleźć?
Tak jak mówię nie za bardzo znam się na outlooku
-
[quote=gosc]gdzie można ją znaleźć?[/quote]Nie pamiętam już - dawno z niego zrezygnowałem. Systematyczne przeczesanie opcji przyniesie rezultat.
który outlook? No i pytanie, czy masz w nim zaznaczoną opcję aby pozostawiał wiadomości na serwerze (z którego je pobiera).
Strona 1 / 1