Pomoc przy wyborze Notebooka...

Zwracam sie do was z prosba o pomoc przy wyborze kompuetra do 4000zl,
z racji tego ze przeprowadzilem sie do Londynu,
musialby posiadac europejski serwis–
w Vobisie powiedziano mi ze owy serwis moze mi zagwarantowac tylko Toshiba...
a wiec komp najlepiej jakby mial jakis wydajny procek min 1.6 ghz,60gb dysk,
min 512mb ramu,nagrywarke dvd,karte sieciowa bezprzewodowa i jakas dobra grafike...
czy za ta cene dostane co wartego uwagi??
Pozdrawiam

Odpowiedzi: 2

A wiec kompa nie bede uzywal w podrozy,
a co myslicie o
http://sklep.henwar.pl/index.php/mp/page/produkt?produkt_id=28285
czy warto dolozyc troszke pieniazkow???
pozdro
Kasper
Dodano
23.12.2005 15:07:16
Nie piszesz bardzo istotnej rzeczy jeśli chodzi o kupno laptopa. Mianowicie czy bedziesz go czesto uzywał w podrózy itd. czyli czy często bedzie musiał pracować na batreiach (w takim wypadku radze komputer oparty na platformie Centrino) jeśli bedzie go głównie traktował jako zwykły pecet, czyli głównie w domu gdzie masz stały dostep do zalilania do lepiej obejrzyj sie za kompem z procem Celeron M. Jesli chodzi o serwis to nie wiem jak to jest, ale jak takie cos ofruje tylko Toshiba to nic innego ci nie zostaje. Poza tym to jest dobry wybór, z tego co wiem najlepsze notebooki na polskim rynku to właśnie Toshiba i HP.
Jednak trudno Ci bedzie znaleźć jakąś Toshibe w Polsce, (jakie ceny sa w Angli to nie wime) otych parametrach co piszesz do 4000zł. Spory wybór maja w www.notebooki.pl. Prponuje np Toshiba: Satellite M40–295 za 3770. Z parametrów co piszesz nie posiada tylko karty bezprzewodowej, ale coś takiego moźesz kupić na PCIMCIA za jakieś 150–200zł
wojtt
Dodano
22.12.2005 19:46:40
Kasper
Dodano:
22.12.2005 18:01:56
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1