pomoc do programu the bat
jak mogę umieścić program the bat w trayu systemowym
źeby mógł sam sprawdzać poczte co jakiś czas
źeby mógł sam sprawdzać poczte co jakiś czas
Odpowiedzi: 12
Seeker:Widocznie jakąś niedokończoną masz :wink: :mrgreen:
To znaczy, co :?: Reklamować mam :?: :mrgreen:
aligator:Seeker:Opcja minimalizacji do tray'a jest standardowo ustawiona w tym programie zaraz po instalacji i niczego nie trzeba zmieniać lub ustawiać.
Jednak chyba nie zawsze lub nie w kaźdej wersji. Właśnie zainstalowałem The Bat z Eksperta i dopiero po zaznaczeniu w opcjach "Zmniejszaj do zasobnika systemowego" minimalizuje do tray'a :wink:
Widocznie jakąś niedokończoną masz :wink: :mrgreen:
A tak powaźniej tej nowej wersji jeszcze nie instalowałem , do 1.62i się odnosiłem
Seeker:Opcja minimalizacji do tray'a jest standardowo ustawiona w tym programie zaraz po instalacji i niczego nie trzeba zmieniać lub ustawiać.
Jednak chyba nie zawsze lub nie w kaźdej wersji. Właśnie zainstalowałem The Bat z Eksperta i dopiero po zaznaczeniu w opcjach "Zmniejszaj do zasobnika systemowego" minimalizuje do tray'a :wink:
Seeker:Kolego Bobi_robercie ,widzę źe masz jakiś problem ze zrozumieniem co się do Ciebie pisze. A pyskówkę to zostaw sobie na dysputy w piskownicy z podobnymi sobie.
Nie muszę się Tobie tłumaczyć dlaczego piszę i jak piszę w jakimkolwiek temacie.
po 1 odkad jestesmy kolegami
po 2 koncze dyskusje w tym temacie
a piaskownice odstepuje koledze Seekerowi
nic specjalnego do ciebie nie mam ale dalbys sobie spokoj z besztaniem mnie za zwrucenie ci uwagi
Amen :!:
Bobi_robert:Seeker:Nic mu nie zmieniałem w ustawieniach .
Tak źe nie rozumiem problemu.
to jak nie rozumiesz problemu to po co sie wypowiadasz
Kolego Bobi_robercie ,widzę źe masz jakiś problem ze zrozumieniem co się do Ciebie pisze. A pyskówkę to zostaw sobie na dysputy w piskownicy z podobnymi sobie.
Nie muszę się Tobie tłumaczyć dlaczego piszę i jak piszę w jakimkolwiek temacie. Poza tym Twoich postów nie oceniam, choć przejrzałem je sobie i, mówiąc w skrócie daj se siana. EOT
to jak nie rozumiesz problemu to po co sie wypowiadasz
Bobi_robert:jakby on tak mial jak ty to zapewne by sie tutaj nie pytal :evil: :evil:
Wyhamuj chłopie z emocjami, a komentarze nic nie wnoszące do tematu zostaw sobie do działu OT. :idea:
jakby on tak mial jak ty to zapewne by sie tutaj nie pytal :evil: :evil:
Hmmm. jak kliknę na uruchomionego The Bata – minimalizuj to idze do traya i juź tam pozostaje no i macha od czsu do czasu se
Nic mu nie zmieniałem w ustawieniach .
Nic mu nie zmieniałem w ustawieniach .
[quote="SLAY3R"]NIe uźywam bat, ale sprawdź czy nie ma on gdzieś opcji minimalizacji do traya.
A jak nie to poszukaj na goglach, lub w archiwum forum o programach typu alltotray.[/quote
dzieki wszystkim
A jak nie to poszukaj na goglach, lub w archiwum forum o programach typu alltotray.[/quote
dzieki wszystkim
NIe uźywam bat, ale sprawdź czy nie ma on gdzieś opcji minimalizacji do traya.
A jak nie to poszukaj na goglach, lub w archiwum forum o programach typu alltotray.
A jak nie to poszukaj na goglach, lub w archiwum forum o programach typu alltotray.
jeśli chcesz by the bat sprawdzał pocztę co jakiś czas to wejdź w Account –> Properities –> Options –> zaznaczasz Periodical Checkin Each i ustawiasz co jaki czas ma sprawdzać pocztę
A jeśli ma byćzminimalizowany do Tray'a to wchodzisz w options –> preferences i zaznaczasz minimalize to the system tray
A jeśli ma byćzminimalizowany do Tray'a to wchodzisz w options –> preferences i zaznaczasz minimalize to the system tray
Strona 1 / 1