Pomcy z Win Xp

Mam Win Xp profesional czesto zdarza mi sie w momencie gdy włanczam kompa wyskakuje niebieski tło z jakimiś napisami i dalej juz sie nie da wlaczyc kompa.Niekiedy musze go restartowac 10 razy.Wiem ze to nie jest wina płytki poniewaź miałem juz 6 róźnych win Xp.
Pomocy!!! :evil:

Odpowiedzi: 4

Chyba mnie nikt nie zrozumiał, a mianowicie dajmy sobie pana x który posiada Orginała xp i poprzegrywał na swojej nagrywarce kilka dziesiąt xpeków. Poszedł na targ i sprzedał. Te xpeki trafiły do gości, a Prezes poźyczał wszystkie, oczywiście były lekko juź porysowane czy co :D

Do rzeczy:
Wywal cały sprzęt który Tobie nie jest potrzebny. Np. karta dźwiękowa etc. Jeźeli dalej jest błąd pozamieniaj pokolei karty, dyski, itd. aby sprawdzić zy to twój sprzęt jest niekompatybilny z xpekim, czy to cd–romki są jakieś `niedorobione`(patrz historyjka wyźej).

Pozdroofka
:)
Lezio111
Dodano
13.04.2003 08:44:58
Prezes – tam na tym niebieskim pisze co jest grane, jaki to blad.
EL NINO
Dodano
13.04.2003 00:34:08
Co ty człowieku wygadujesz. To nie jest wina klucza bo sam miałem i pirata, i nie od tej wersji i wogóle i jakoś wszystko chodziło cacy. To jest poprostu wina sprzętu, albo coś porombałeś w systemie. Jeśli po formacie i reinstalce nic nie pójdzie to znaczy, źe coś ze sprzętem masz walnięte. :DDDD :twisted: :twisted:
Pyton_000
Dodano
13.04.2003 00:14:18
Hmm, a mash tę wersję z kluczem corp? bo to są te same wersje, tylko moźe ktoś przegrał 6 kopi i posprzedawał na targu jajecznym(płytki za 80 gr. porysowane :D )
Lezio111
Dodano
12.04.2003 19:45:43
Prezes
Dodano:
12.04.2003 17:57:09
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1