Pomóźcie z FrontPage
:roll: Mam wielki problem. Zrobiłam stronę w FrontPage. Niestety nie wiem co się stało. Od jakiegoś czasu wyskakuje mi komunikat.
Bląd:
wiersz6
znak 1
błąd składn.
kod 0
file://C:Documents and settingsAnFrontPageTempDirpvw(jakiś numer).html
Nie wiem co to znaczy. Gdzie znaleźć ten błąd źeby nie kasowało mi tego co zrobię. Proszę o pomoc.
Ania
Bląd:
wiersz6
znak 1
błąd składn.
kod 0
file://C:Documents and settingsAnFrontPageTempDirpvw(jakiś numer).html
Nie wiem co to znaczy. Gdzie znaleźć ten błąd źeby nie kasowało mi tego co zrobię. Proszę o pomoc.
Ania
Odpowiedzi: 13
Bardzo ci dziękuję za pomoc. Juź mi nie wyskakują błędy. Dobranoc. :D
Juź ostatni raz zawracam ci głowę. Dalej pisze wiersz 6 znak 1. Jak moźesz daj mi namiary skąd ściągnąć wskazówki.Pozdrawiam.Ania :oops:
.kg_tekst [...]
//––>
zerknij z źródle googlarki :)
Kopiuję kod jak wygląda teraz:
.kg_tekst {color: red; font: normal 12px Arial, "Arial CE", Helvetica, sans–serif; text–decoration: none;}
.kg_dopisz {color: red; font: normal 12px Arial, "Arial CE", Helvetica, sans–serif; text–decoration: none;}
.kg_naglowek {color: black; font: normal 12px Arial, "Arial CE", Helvetica, sans–serif;}
.kg_button {color: red; background: silver; font: bold 12px Arial, "Arial CE", Helvetica, sans–serif;}
B {font–weight: bold;}
––>
Odzieź, konfekcja – sprzedaź
td,form {font–family:verdana; font–size:11px; color:#424242}
.wplink {font–family:arial; font–size:10pt; color:#F00144; text–decoration:none;}
.wplink:hover {color:#FF1E49}
Pisze: wiersz 6 znak 1
.kg_tekst {color: red; font: normal 12px Arial, "Arial CE", Helvetica, sans–serif; text–decoration: none;}
.kg_dopisz {color: red; font: normal 12px Arial, "Arial CE", Helvetica, sans–serif; text–decoration: none;}
.kg_naglowek {color: black; font: normal 12px Arial, "Arial CE", Helvetica, sans–serif;}
.kg_button {color: red; background: silver; font: bold 12px Arial, "Arial CE", Helvetica, sans–serif;}
B {font–weight: bold;}
––>
td,form {font–family:verdana; font–size:11px; color:#424242}
.wplink {font–family:arial; font–size:10pt; color:#F00144; text–decoration:none;}
.wplink:hover {color:#FF1E49}
Pisze: wiersz 6 znak 1
Bardzo ci dziękuję ale znowu pisze :wiersz 6 znak :( 1
no to jeszcze zerknij zaraz za skryptem z licznikiem: 2 razy jest
to chyba juź wszystko 8)
to chyba juź wszystko 8)
Poprawiłam. Teraz pisze:błąd: :oops: wiersz 9 znak 2
piąta linijka : usuń to bo nie otworzyłaś tagu przed tym; albo zmień na bo jeden script jest open...
Podaję ci kody w których gdzieś jest błąd.
Nie wiem gdzie. Wiersz 6 znak 1 błąd składn. kod 0
file://C:Documents and SettingsAnUstawienia lokalneTempFrontPageTempDirpvw3.htm
To cały napis o błędzie. Przekopiowałam ci kody bo moźe źle podałam linijkę. Z góry dziękuje za pomoc. :cry:
Nie wiem gdzie. Wiersz 6 znak 1 błąd składn. kod 0
file://C:Documents and SettingsAnUstawienia lokalneTempFrontPageTempDirpvw3.htm
To cały napis o błędzie. Przekopiowałam ci kody bo moźe źle podałam linijkę. Z góry dziękuje za pomoc. :cry:
Będe ci dozgonnie wdzięczna jak mi pomoźesz. Juź mam dość tych błędów szczególnie źe nie wiem co robić. W nagłówku pisze : Wystąpił błąd w skrypcie na tej stronie. Reszta tak jak pisałam. :D
Hm. niewidze nic zlego. btw. to raczej nie wina programu... postaraj sie cos zmienic w tej linijce a moze pomoze... aktualnie nie mam zainstalowanego pakietu office, poniewaz mialem formata ... Jak cos to jutro sie tym pobawie.
Czy chodzi o kod strony którą robiłam? 6 linijka wygląda tak:
Ten blad (jak komunikat wskazuje) jest w 6 linijce kodu html i jest to pierwszy znak, prawdopodobnie wykozystalas jakis bledny znacznik html, jezeli bys mogla pokaz co masz w 6 linijce, a postaram sie ten blad usunac ;)
Strona 1 / 1