pomóźcie!!!!!!! GG nie działa :(
siemka
jestem załamana poniewaź od paru dni nie działają wszystkie komunikatory na mojim komputerze (Xp) : gadu gadu , tlen, IQ, Hel :(
jak wchodze np na gg to słoneczko mruga i niemoge byc dostepna, próbowałam juź wszytskich sposobów : odinstalowałam i instalowałąm gadu i nic...:(
nadal nie działa :( tak saMO Z TLENEM i resztą :(
prosze pomóźcie :)
z góry dzięki :*
jestem załamana poniewaź od paru dni nie działają wszystkie komunikatory na mojim komputerze (Xp) : gadu gadu , tlen, IQ, Hel :(
jak wchodze np na gg to słoneczko mruga i niemoge byc dostepna, próbowałam juź wszytskich sposobów : odinstalowałam i instalowałąm gadu i nic...:(
nadal nie działa :( tak saMO Z TLENEM i resztą :(
prosze pomóźcie :)
z góry dzięki :*
Odpowiedzi: 9
tez tak mialem wsyztsko zaczyna sie od warjacji gg w kliencie tlen.pl wtedy nawet poczta nie idzie! – dzwonie do nich z """delikatnie" rozmawiam za 5 minut wsyztsko Ok....
ja tak miałem bo dostwawcy netu coś chrzanili,ale nie tylko gg mi siadło ale cały net,źe wogóle nie mogłem wchodzić do netu.musiałem czekać dzień czy dwa i chodził znów.
Spróbuj ustawić tryb zgodności na Win98/Me.
Pogadaj z dostawcą czy przypadkiem nie grzebał w portach.
tak jak poleciliscie próbowałam zainstalowac Windows update, tak jak myslałam juz mialam to zainstalowane wcześniej , spróbuje sie spytać sąsiadów byc moźe coś nie tak z połaczeniem :)
dziękuje za pomoc :) bede próbować dalej
dziękuje za pomoc :) bede próbować dalej
moze Twoj dostawca ma jakies klopoty/awarie? Mozesz sie dowiedziec u jakiegos sasiada (jesli to jakas osiedlowka) czy u niego dziala np.: GG?
stałe łącza :)
wcześniej nie miałam takich problemów, a internet mam od 2 lat.
wcześniej nie miałam takich problemów, a internet mam od 2 lat.
Firewall lub aktualizacje do windowsa xp. Na stronie gadu napisane jest ze na xp wymagaja nowych aktualizacji , Windows update moze poradzi
Moze jakis firewall?? :?
Jak łączysz sie z Internetem?
Jak łączysz sie z Internetem?
Strona 1 / 1