Pomóźcie coś wybrać.....(drukarkę)

Hej mam problem z wyborem drukarki do uźytku domowego pomiędzy hp 3920,a urządzeniami wielofunkcyjnymi lexmarka X2350 albo X3350. Moźe ktoś ma takie sprzęty chodzi mi o niezawodność, o jakość druku, czy drogie w eksploatacji. Za podpowiedzi z góry dzięki.

Odpowiedzi: 7

Inna sprawa co do funkcji kopiarki... Większośc skanerów ma do tego oprogramowanie, czyli skaner + drukarka = kopiarka ;) Ja naciskam na skanerze guzik, po chwili drukarak wypluwa mi kopię, moźna sobie ustawić ile stron, skalę, kolor, itp...
Pitt
Dodano
19.03.2006 15:23:01
Kiedyś porównywałem koszty druku i Lexmark wypadł zdecydowanie najgorzej. Najtańszy był Cannon i za nim HP. Innych nie sprawdzałem. Jak jest teraz sam zobacz.
Ucho
Dodano
19.03.2006 15:17:49
no właśnie tusze, jak to jest z eksploatacją obydwu modeli, w gorszym lexmarku jest tykko jeden podobno bardzo wydajny kartridź,w tym lepszym są 3, a hp standard.
kopciuszek
Dodano
19.03.2006 14:45:14
Skaner masz, to to odpada. Zostaje potrzeba posiadania kopiarki. Jeźeli takową potrzebę posiadasz, to kup urz. wielof. natomiast jeźeli nie to kup tylko drukarkę. W tym momencie zacytuję slogan, źe "jeźeli coś jest do wszystkiego to jest do niczego". Nie twierdzę, źe urz. wielof. są złe bo słyszę duźo pozytywnych opinii, ale osobiście kupiłbym lepszą drukarkę, ale na pewno nie Lexmarka. Miałem nie raz niemiłe doświadczenia z Lexmarkami, a ponadto sprzęt jest tani, ale tusze .....
Ucho
Dodano
19.03.2006 11:46:52
Nie mówie, źe kaźdy produkt Lexmark jest zły ale poprostu wiele osób ma róźne doświadczenia. Jak juź mówiłem lepiej nie kupować wielofunkcyjnego bardzo taniego.

Skoro juź masz skaner Epson, epiej kup w tej cenie lepszą drukarkę HP i będziesz zadowolony. Jeśli duźo nie drukujesz to wystarczy ona spokojnie.
Aryam
Dodano
19.03.2006 10:31:52
3920 i x2350 sa w takiej samej cenie , wiec nie wiem czy za ta samą kasę nie warto mieć troszkę więcej, z drugiej strony jak to jest z eksploatacją? skaner mam epsona do domu wystarczy. do x3350 musz 50zl doloźyć więc teź nie jest to drogi sprzęt a widzę ma 3 kartridźe, drukuje fotki,tylko trochę martwi mnie to źe kaźdy mówi 'byle nie Lexmark'. więc jestem w kropce
kopciuszek
Dodano
19.03.2006 02:29:38
To zaleźy czy bardzo Ci zaleźy na innych funkcjach typu skaner, kopiarka, bo porównywanie drukarki z urządzeniem wielofunkcyjnym jest dość trudne.

Musisz się zdecydować czy potrzebujesz tylko drukarke czy moźe jescze skaner i kopiarke.
No i dochodzi jescze kwestia ceny: ile moźesz wydać na sprzęt.

Pozatym nie zalecam kupowania bardzo tanich urządzeń wielofunkcyjnych, a juź napewno firmy Lexmark.
Aryam
Dodano
18.03.2006 15:27:03
kopciuszek
Dodano:
18.03.2006 03:28:11
Komentarzy:
7
Strona 1 / 1