POMÓŻCIE!!!!!! Mam problem z grą THE SIMS!!
Pomóźcie, mam grę The Sims, instaluję ją.
Następnie Światowe Życie, balanga, randka, wakacje, zwierzaki, superstar. I po kliknięciu na ikonę wyświetla się komunikat, źe to nie jest dobry windows. Czy istnieje jakiś dodatek, sterownik lub patch do simsów, tak aby działały one na XP? Dodam źe wszystkie to pirackie wersje. Jeśli znacie stronę posiadającą sterownik, albo inne wyjście z tej sytuacji, proszę napiszcie.
Błagam!!!!!!!!!!!!1 :(
Następnie Światowe Życie, balanga, randka, wakacje, zwierzaki, superstar. I po kliknięciu na ikonę wyświetla się komunikat, źe to nie jest dobry windows. Czy istnieje jakiś dodatek, sterownik lub patch do simsów, tak aby działały one na XP? Dodam źe wszystkie to pirackie wersje. Jeśli znacie stronę posiadającą sterownik, albo inne wyjście z tej sytuacji, proszę napiszcie.
Błagam!!!!!!!!!!!!1 :(
Odpowiedzi: 8
Poniewaź jakzainstalujesz światowe+balanga+inn wrsje to trzebaz rejesru wykopać inf. dot. owego światowego i chyba balangi. Jeźeli sam tego nie zrobisz to robi to za Ciebie patch na płycie ze światowym–Simseraser.exe coś takiego
a ja mam podobnie ale gdy instaluje simsy.zwierzaki i gwiazde..przy wlaczaniu gry..po wczytaniu.,.sprowadza mnie z powrotem do pulpitu:/ tez piraty
Pawek:To wszystko przez to podniecenie 'Uniom' :mrgreen:
Napewno.Nawet simsy to przezywaja.
To wszystko przez to podniecenie 'Uniom' :mrgreen:
SLAY3R:Pawek:ale czy to piraty :?
Czyźbyś Pawku nie dowidził :wink:Katarsis:Dodam źe wszystkie to pirackie wersje
Tylko Katarsis zanim zapytasz o cracki to looknij najpierw na regulamin forum 8)
Sugeruje okularki.
Moze byc tez tak, ze te nieorginaly nie sa z tego samego zrodla i moze byc jakis blad.
Pawek:ale czy to piraty :?
Czyźbyś Pawku nie dowidził :wink:
Katarsis:Dodam źe wszystkie to pirackie wersje
Tylko Katarsis zanim zapytasz o cracki to looknij najpierw na regulamin forum 8)
Wiem, źe to trochę 'bezczelne' pytanie, ale czy to piraty :? Wiele razy koledzy (no w sumie koleźanki) nękały mnie o podobny problem – winnym był skopany crack :twisted:
To jest troche dziwne.Moja kuzynka ma winXP i u niej te wszystkie simsy dzialaja.O ile wiem to nie ma zadnych SP ani patchow.
Moze to jest po prostu blad na plycie.
Moze to jest po prostu blad na plycie.
Strona 1 / 1