Polskie Starcocie ;)
Witam, szukam starych polskich gierek.Najlepiej przygodówki typu "teen agent" lub podobne.Najlepiej jakby były to przygodówki i polskie.tylko polskie :wink: Znacie jakies tytuły?
Odpowiedzi: 8
Spróbuję, ale dziwne bo raz zadziałała, i doszedłem do kina , zajrzałem przez drzwi i się zxawiesiła.sciągnąłem teź "skaut kwatermaster" i nie działa, ale za to działa kajko i kokosz :wink:
Uruchom ją w emulatorze dosa – dosbox.
Juź sciągnąłem, nie wie nikt co trzeba zrobić zeby ta tajemnice statuetki uruchomic?
Baner kurna zmniejsz – 164 KB to baardzo duźo.
Slayer ta "tajemnica statuetki" coś mji nie działa.Najpierw włączyłem pokazało się logo, potem dwóch autrów i napis "tajemnica statuetki" cos wcisnałem i się włączyła, pograłem chwile ale zazaraz sie zawiesiła, nawet myszki nie było.A teraz zatrzymuje sie na napisie
"tajemnica statuetki" i koniec.Jakiś tryb zgodności trzeba ustawic, albo jakiś programsik potrzebny?
"tajemnica statuetki" i koniec.Jakiś tryb zgodności trzeba ustawic, albo jakiś programsik potrzebny?
spiderko:Franko rox :D
Hehe to w tej grze moźna było lać się z zomowcami i rozjeźdźać ludzi fiatem 126p?
Franko
Rezerwowe Psy
Franko rox :D
Rezerwowe Psy
Franko rox :D
Kajko i kokosz
Tajemnica statuetki
Ksiąźe i tchórz
7 dni i 7 nocy :mrgreen: ta chyba była zrobiona przez czechów, ale i tak fajna :]
Tajemnica statuetki
Ksiąźe i tchórz
7 dni i 7 nocy :mrgreen: ta chyba była zrobiona przez czechów, ale i tak fajna :]
Strona 1 / 1