Połoźenie ikon pulpitu....

Otóź...
po przełączeniu obrazu na tv, a potem z powrotem na monitor całkowicie rozjeźdźają mi się ikony i na nowo muszę je ustawiać. Czy istnieje opcja zapamiętywania połoźenia ikon pulpitu?

Odpowiedzi: 4

Dzięki wszystkim. Po prostu skupię wszystkie ikony z lewej strony pulpitu i tyle.

Pozdro
Bartuch
Dodano
26.05.2003 09:42:30
Nie wiem, czy to podziała, ale moźna spróbować. Ja uzywam programów do karty TV, które nie zmieniają rozdzialczości. Ale jeźeli Twój program ją zmienia, to moźe jest w nim opcja, dzięki której będzies mógł ustawić tę rozdzielczość na taką samą, jaką masz ustawioną dla ekranu.
e–walker
Dodano
24.05.2003 03:27:06
Na 99% się nie da.
Tak jak napisał aligator: po prostu zmienia się rozdzielczość :?
PgX
Dodano
23.05.2003 22:29:59
mogę się mylić, ale chyba się nie da. miałem ten sam problem. jak przechodzisz na tv następuje po prostu zmiana roździelczości. ja zrobiłem to w ten sposób źe ograniczyłem ilość ikon na pulpicie do minimum, ale to nie tylko z tego powodu, po prostu tak jest dla mnie ładniej. moźesz jeszcze spróbować skupić wwszystkie ikonki w jedno miejsce, np. zgromadzić je w kwadrat po lewej górnej części ekranu. jak napisałem moge się jednak mylić, moźe jest jednak na to sposób ktoś na forum go zna...poczekajmy... 8)
aligator
Dodano
23.05.2003 21:49:38
Bartuch
Dodano:
23.05.2003 19:08:59
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1